Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (27/4)

217

Στοίχημα: Με το combo της Μάντσεστερ Σίτι στο 2.18

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28/04) περιλαμβάνει δύο επιλογές από τα γήπεδα της Ευρώπης. Ξεχωρίζει ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Στη Λα Λίγκα Ισπανίας και σε εξ αναβολής αναμέτρηση, η Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (20:00)

Η Μπιλμπάο επικράτησε με σκορ 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Προηγήθηκε στο 8ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 77′ και βρήκε τη λύση με τον αμυντικό Ίνιγο Μαρτίνεθ στο 86′. Επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές και πέντε σερί ισοπαλίες στην ισπανική Λα Λίγκα. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί (03/05) η εκτός έδρας δοκιμασία στην Ανδαλουσία με αντίπαλο τη Σεβίλλη.

Η Βαγιαδολίδ έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κάντιθ. Προηγήθηκε στο 14ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 64′ και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται εντός ζώνης του υποβιβασμού, απέχει στο -1 από τη 17η Έλτσε με ένα παιχνίδι λιγότερο. Απομένουν ακόμα έξι αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε και θα τα δώσει όλα για την παραμονή στη Λα Λίγκα. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετράει μόλις ένα στα 15 τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία. Απολογισμός οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με μονόπλευρο πρακτικά βαθμολογικό κίνητρο. Η Μπιλμπάο χρειάζεται ένα θαύμα για να προλάβει την 7η θέση, τη στιγμή που η Βαγιαδολίδ παίζει για την επιβίωσή της και την παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχει νόημα στην επιλογή της κόντρας του φαβορί, ποντάρισμα στο Χ2 με 2.00 απόδοση στο Stoiximan.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Μετς, για την 34η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Προηγήθηκε στο 4ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Μ’Μπαπέ (59′) και Ικάρντι (89′). Παραμένει σταθερά στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λιλ, απέχει στο -1 από την κορυφή στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στις 01/05, υποδεχόμενη τη Λανς. Για να βρεθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου, χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Επικράτησε 3-2 στη Βαυαρία, στη ρεβάνς του «Παρκ ντε Πρενς» ηττήθηκε 1-0. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που απέτυχε να σκοράρει στη διοργάνωση, μετά από εννέα υποχρεώσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε για τέταρτη διαδοχική σεζόν το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Με γκολ του αμυντικού Λαπόρτ στο 82ο λεπτό νίκησε 1-0 την Τότεναμ στο «Γούμπλεϊ» του Λονδίνου. Στην Πρέμιερ Λιγκ απομένουν τα τυπικά για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη θέση και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε. Πλέον όλο το βάρος πέφτει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο από την αρχή της σεζόν. Στα προημιτελικά απέκλεισε την Ντόρτμουντ, με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-2. Αήττητη για στις 10 φετινές υποχρεώσεις με απολογισμό: εννέα νίκες και μία ισοπαλία. Κράτησε το μηδέν σε επτά περιπτώσεις, σε ισάριθμες εμφανίστηκε το No Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονομαχία στο Παρίσι με έπαθλο το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Έτιχαντ». Η Παρί Σεν Ζερμέν βασίζεται στην επιθετική λειτουργία, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι ρίχνει το βάρος στην άμυνα. Οριακό προβάδισμα στους Άγγλους, ποντάρισμα στο combo X2+Goal/Goal με απόδοση 2.18 στο Stoiximan.