Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (21/4)

378

Στοίχημα: Με το 1.88 της Ίντερ και το combo της Γιουβέντους

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (21/04) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τη Σέριε Α Ιταλίας. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Πάρμα σε ζευγάρι, που αμφότερες θέλουν το τρίποντο. Την ίδια ώρα (21:45), η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ίντερ δοκιμάζεται στο «Αλμπέρτο Πίκο» απέναντι στη Σπέτσια. Ας δούμε τις σημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου:

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45)

Η Σπέτσια ηττήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και σκορ 4-1 στην έδρα της Μπολόνια. Δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 18ο λεπτό, μείωσε προσωρινά στο 34′ και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα δέχθηκε ακόμα δύο. Ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα μακριά από το «Αλμπέρτο Πίκο», στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον παράγοντα έδρα. Βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ακόμα χρειάζεται βαθμούς για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Αγνοεί την ισοπαλία για πέντε (δύο νίκες, τρεις ήττες) σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, τελευταία στις 06/03/21. Οι πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα εμφάνισαν Goal/Goal+Over 2.5 Goal.

H Ίντερ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Νάπολι. Πίσω στο σκορ από το 36ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Έρισκεν στο 55′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των 11 αγωνιστικών, παραμένει αήττητη για 15 διαδοχικές αναμετρήσεις. Παραμένει σταθερά στην κορυφή της Σέριε Α, βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Μίλαν και μόνο με θαύμα θα χάσει την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο. Απέτυχε να σκοράρει μόλις σε ένα από τα 31 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μοναδική φορά στις 23/01/21 με το 0-0 στην έδρα της Ουντινέζε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Σπέτσια σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση παίζει φουλ επιθετικά, γεγονός που σε αρκετές περιπτώσεις την εκθέτει ανεπανόρθωτα. Η Ίντερ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες, πιθανότητα θα το πράξει και με πειστικό τρόπο στο «Αλμπέρτο Πίκο». Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 2+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.88 στη Novibet.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΑΡΜΑ (21:45)

Η Γιουβέντους ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Αταλάντα. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, είχε ελάχιστα χρονικά περιθώρια αντίδρασης και έφυγε μάλλον δίκαια με άδεια χέρια από το Μπέργκαμο. Δόθηκε τέλος στο αήττητο σερί των τριών (δύο νίκες, μία ισοπαλία) αναμετρήσεων στη Σέριε Α Ιταλίας. Υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πλέον βρίσκεται στο +2 από τη Νάπολι στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για επτά διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη φορά στις 02/03/21 και τη νίκη 3-0 απέναντι στην Σπέτσια. Ακολουθεί (25/04) η εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Σε αναμέτρηση θρίλερ, η Πάρμα ηττήθηκε με σκορ 4-3 στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι. Προηγήθηκε δύο φορές με δύο τέρματα διαφορά, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και στο φινάλε δέχθηκε το σοκ της ολικής ανατροπής. Αποτέλεσμα που μείωσε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για παραμονή στη Σέριε Α Ιταλίας. Παραμένει σταθερά σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -10 από τη 17η θέση και χρειάζεται ένα θαύμα για να σώσει τη σεζόν. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, απολογισμός: μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal+Over 2.5 Goal εμφανίστηκε σε όλες τις περιπτώσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών η Γιουβέντους. Η αναμέτρηση με την Πάρμα έρχεται σε καλό τάιμινγκ, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Δύσκολα θα χάσει βαθμούς η πρωταθλήτρια Ιταλίας, επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goal με 1.72 απόδοση στο Stoiximan.