Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (28/03)

309

Στοίχημα: Βέλγιο και Πορτογαλία σε combo για το 2.12 και 2.10

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/03) περιέχει προγνωστικά στοιχήματος από τα παιχνίδια, Τσεχία-Βέλγιο και Σερβία-Πορτογαλία.

ΤΣΕΧΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (21:45)

Η Τσεχία ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις στον όμιλο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Την Τετάρτη (24/03) νίκησε με σκορ 6-2 στην έδρα της Εσθονίας, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση. Βρέθηκε να χάνει στο 12ο λεπτό, έβγαλε άμεσα αντίδραση και κατάφερε πριν βγει το ημίχρονο να σκοράρει τέσσερις φορές. Στη συνέχεια δεν συνάντησε αντίσταση και πέτυχε ακόμα δύο γκολ. Κορυφαίος ο Σούτσεκ, με τον μέσο της Γουέστ Χαμ να σημειώνει χατ τρικ. Τρίτη διαδοχική επιτυχία, ενώ αγνοεί την ισοπαλία στις 35 τελευταίες υποχρεώσεις με πιο πρόσφατη στις 10/06/17 και το 1-1 στην έδρα της Νορβηγίας. Στις 30/03 δοκιμάζεται στην έδρα της Ουαλίας. Δεν υπολογίζονται οι Παβλένκα (τερματοφύλακες), Καντεράμπεκ (μπακ), Νταρίντα (χαφ) και Σικ (επιθετικός).

Το Βέλγιο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην πρεμιέρα. Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 και ανατροπή απέναντι στην Ουαλία, σημείωσε την 41η νίκη στις 51 τελευταίες αναμετρήσεις. Βρέθηκε να χάνει στο 10ο λεπτό, μέχρι το 28′ σκόραρε δύο φορές και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα με το πέναλτι του Λουκακού (73). Ασταμάτητο το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παίζει γρήγορο και πανέμορφο ποδόσφαιρο, διαθέτει ίσως το πιο ποιοτικό σύνολο και με λύσεις σε όλες τις γραμμές. Μόλις μία ήττα στις 19 πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό: 17 νίκες και μία ισοπαλία. Ακολουθεί (30/03) το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λευκορωσία. Εκτός πλάνων οι Μενιέ (μπακ), Μπογιατά (στόπερ) και Τοργκάν Αζάρ (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Τσεχία βρήκε και τα έκανε στην πρεμιέρα με την Εσθονία. Το Βέλγιο υπερτερεί σε όλα τα επίπεδα, αναμένεται να κάνει το 2/2 στην Πράγα. Επιλογή το συνδυαστικό 2+Over 1.5 Goal με 2.12 απόδοση στο Stoiximan.

ΣΕΡΒΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21:45)

Θετικά ξεκίνησε η Σερβία τις υποχρεώσεις στον όμιλο της προκριματικής φάσης. Νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-2 την Ιρλανδία, σε αναμέτρηση που εμφάνισε δύο πρόσωπα. Αρχικά ήταν κυνική στην επίθεση, δεύτερον παρουσιάστηκε ευάλωτη στα μετόπισθεν. Βρέθηκε να χάνει στο 18ο λεπτό, ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μίτροβιτς. Ο επιθετικός της Φούλαμ σκόραρε δύο φορές (68′, 75′) και έβαλε τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε αναμετρήσεις, με απολογισμό: δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν αναφέρονται προβλήματα τραυματισμών και ο τεχνικός Ντράγκαν Στόικοβιτς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Να υπενθυμίσουμε πως ο 56χρονος κόουτς έκανε θετικό ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία των Βαλκάνιων, αντικαθιστώντας τον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς. Στις 30/03 δοκιμάζεται στο Μπακού με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν.

Η Πορτογαλία ξεκίνησε με το δεξί, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά με αντίπαλο το αδύναμο Αζερμπαϊτζάν. Επικράτησε 1-0 με αυτογκόλ στο 37ο λεπτό, σε αναμέτρηση που έγινε στο Τορίνο της Ιταλίας. Απειλήθηκε ελάχιστα από τους Αζέρους, κλασική συνταγή προκριματικών με τον τεχνικό Φερνάντο Σάντος να δίνει βάρος στα μετόπισθεν. Μία ήττα στις 11 (οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες) τελευταίες υποχρεώσεις, σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε οκτώ περιπτώσεις. Ακολουθεί (30/03) το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Δεν υπολογίζεται ο βασικός μπακ Γκερέιρο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε θετικό μομέντουμ οι δύο ομάδες, ωστόσο η Πορτογαλία διαθέτει την εμπειρία και θα πάρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Η Σερβία εμφανίστηκε ευάλωτη αμυντικά στην πρεμιέρα, οι Ίβηρες ανάλογα λάθη τα τιμωρούν στις περισσότερες περιπτώσεις. Ποντάρισμα στο combo 2+Over 1.5 Goal με 2.10 απόδοση στο Stoiximan.