Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (21/03)

361

Στοίχημα: Με το χάντικαπ της Ατλέτικο στο 2.19 και ιταλικά γκολ

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/03), περιέχει δύο επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ισπανική Λα Λίγκα, η πρωτοπόρος Ατλέτικο Mαδρίτης υποδέχεται την Αλαβές. Στη Σέριε Α Ιταλίας διεξάγεται η μονομαχία Ρόμα-Νάπολι με φόντο την τετράδα.

Διαβάστε εδώ πως μπορείτε να κάνετε betshop εγγραφή.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΛΑΒΕΣ (19:30)

Η Ατλέτικο Mαδρίτης ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Τσέλσι. Με συνολικό σκορ 3-0 αποκλείστηκε δίκαια στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατώτερη και στις δύο αναμετρήσεις με τους Άγγλους, πλέον στρέφει την προσοχή αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Χετάφε στο μίνι τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης. Πίεσε σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλο, δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες και με βάση την εικόνα άξιζε 100% το τρίποντο. Παραμένει σταθερά στην κορυφή της Λα Λίγκα, βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη θέση και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ζοάο Φέλιξ (επιθετικός).

Η Αλαβές έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κάντιθ. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 36ο λεπτό, ισοφαρίστηκε (84′) με τον ίδιο τρόπο και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετράει μόλις ένα στις 12 τελευταίες υποχρεώσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Βρίσκεται στη 19η θέση με 23 βαθμούς, απέχει στο -1 από την παραμονή. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένοι οι βασικοί στη μεσαία γραμμή Μάνου Γκαρθία και Τομάς Πίνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ατλέτικο Mαδρίτης αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες για να επαναφέρει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Σε κάκιστο μομέντουμ η ασταθής και νωθρή Αλαβές, δύσκολα θα κάνει την έκπληξη στο «Μετροπολιτάνο». Ποντάρισμα στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1.5 γκολ σε απόδοση 2.19 στο Stoiximan.

ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ (22:00)

Η Ρόμα νίκησε για δεύτερη φορά τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα σοκ με 2-0 στην έδρα της ντεφορμέ Πάρμα. Εμφάνιση κάτω του μετρίου στο «Ένιο Ταρντίνι», δέχθηκε από ένα γκολ (9′, πέν. 55′) σε κάθε ημίχρονο και απέτυχε να βγάλει την παραμικρή αντίδραση. Υποχώρησε εκτός τετράδας, απέχει στο -2 από την Αταλάντα στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο Μπρούνο Πέρες (μπακ/χαφ). Τραυματίες οι Σμόλινγκ (στόπερ), Βερετού (χαφ), Μχιταριάν και Τζανιόλο (μεσοεπιθετικοί).

Η Νάπολι επικράτησε εκτός έδρας 1-0 απέναντι στη Μίλαν. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ με τον Πολιτάνο στο 49ο λεπτό, στη συνέχεια διαφυλάξει το προβάδισμα και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της τετράδας, απέχει στο -2 από την Αταλάντα και έχει παιχνίδι λιγότερο, αυτό στο Τορίνο με τη Γιουβέντους. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σκοράρει για 14 σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, τελευταία φορά που απέτυχε στις 20/12/20. Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Ντι Λορέντζο (25/1). Εκτός αποστολής οι τραυματίες Γκουλάμ (μπακ) και Πετάνια (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση εξάποντο στη μάχη της τετράδας, με τις δύο ομάδες να συγκεντρώνουν περίπου την ίδιες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Ζευγάρι που αναμένεται να κριθεί από τις επιθέσεις, επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.67 στο Stoiximan.