Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (17/03)

261

Στοίχημα: Aτλέτικο με 2.25 και Μπάγερν στο 2.27

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/03) περιέχει δύο ρεβάνς από τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι υποδέχεται στο Λονδίνο την Ατλέτικο Mαδρίτης, έχοντας προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Την ίδια ώρα (22:00) η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Λάτσιο.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να παίξετε φρουτάκια δωρεάν.

ΤΣΕΛΣΙ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)

Η Τσέλσι έφερε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Λιντς, σε ισορροπημένη αναμέτρηση. Είχε ευκαιρίες να σκοράρει, ταυτόχρονα απειλήθηκε σε 2-3 περιπτώσεις και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Συμπλήρωσε αήττητο σερί 13 υποχρεώσεων σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Διατηρείται στην τέταρτη θέση της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται +3 από τη Γουέστ Χαμ με ένα ματς περισσότερο. Την Κυριακή (21/03) υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο. Ο τεχνικός Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ζορζίνιο (χαφ) και Μάουντ (μεσοεπιθετικός). Σταθερά εκτός οι τραυματίες Τιάγκο Σίλβα (στόπερ) και Έιμπραχαμ (επιθετικός).

Η Ατλέτικο Mαδρίτης κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Χετάφε. Είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και να προηγηθεί, τις σπατάλησε όλες και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 70ο λεπτό έμεινε στο μηδέν. Σταθερά στην κορυφή της ισπανικής Λα Λίγκα, βρίσκεται στο +4 από την Μπαρτσελόνα στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αήττητη για τέσσερις σερί αναμετρήσεις, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις επτά τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Τσέλσι έχει οριακό προβάδισμα μετά τη νίκη 1-0 στο παιχνίδι της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο καλείται να σκοράρει στο Λονδίνο και να διατηρηθεί στη μάχη της πρόκρισης. Ποντάρισμα στο διπλό με κάλυψη το dnb σε απόδοση 2.25 στο Stoiximan.

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε stoiximan casino εγγραφή.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΑΤΣΙΟ (22:00)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης στη Βρέμη, επικρατώντας με σκορ 3-1 απέναντι στη Βέρντερ. Πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα ένα στο 67ο λεπτό και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το αποτέλεσμα. Τέταρτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ισάριθμες ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal+Over 2.5 Goal. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Λειψίας, μεγάλωσε τη διαφορά στο +4 από τη δεύτερη θέση στη μάχη του φετινού τίτλου στην Μπούντεσλιγκα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για έξι διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις. Το Σάββατο (20/03) υποδέχεται τη Στουτγκάρδη. Εκτός αποστολής οι Τολισό (χαφ) και Ντόουγλας Κόστα (μεσοεπιθετικός). Λογικά εκτός πλάνων οι Νόιερ (βασικός τερματοφύλακας) και Κομάν (εξτρέμ).

Η Λάτσιο έπαιξε με τη «φωτιά» απέναντι στην ουραγό Κροτόνε, επικρατώντας οριακά με το εντός έδρας 3-2. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις και λυτρώθηκε με το γκολ του Καϊσέδο στο 84ο λεπτό. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 7η θέση της Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -6 από την τετράδα με ένα παιχνίδι λιγότερο. Την Κυριακή (21/03) δοκιμάζεται στην έδρα της Ουντινέζε. Με Goal/Goal+Over 3.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα ματς σε Ιταλία και Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένεται ροτέισον από τον τεχνικό Σιμόνε Ιντζάγκι, καθώς η πρόκριση έχει κριθεί και θέλει να δώσει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το σκορ (4-1) της πρώτης αναμέτρησης δεν αφήνει το παραμικρό περιθώρια αμφισβήτησης. Η Μπάγερν Μονάχου λογικά θα κάνει το 2/2 απέναντι στη Λάτσιο, που θα παραταχθεί με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 3.5 Goal με απόδοση 2.27 στο Stoiximan.