Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (08/03)

327

Στοίχημα: Με το χάντικαπ της Γουέστ Χαμ και το 2.57 στο Λονδίνο

Δύο επιλογές από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, περιέχει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα (08/03). Αρχικά η φορμαρισμένη Τσέλσι υποδέχεται την ανεβασμένη Έβερτον. Αργότερα η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Λιντς.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

ΤΣΕΛΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ (20:00)

Η Τσέλσι νίκησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Λίβερπουλ, με γκολ στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Αποτέλεσμα που της έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση, στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επέκτεινε το αήττητο σερί σε οκτώ αναμετρήσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εμφανέστατη η βελτίωση με την έλευση του Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό τεχνικό να δίνει άλλο αέρα στην ομάδα του Λονδίνου. Σταθερή στην άμυνα, χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα μόλις δύο τέρματα παθητικό στα οκτώ τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Τιάγο Σίλβα (στόπερ) και Έιμπραχαμ (επιθετικός), που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η Έβερτον απέδρασε με τρίποντο (1-0) από την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Βρήκε τη λύση με τον Ρισάρλισον στο 65ο λεπτό, διατήρησε μέχρι τέλους το προβάδισμα και σημείωσε τρίτη σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα επίσης θετικά για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, το μηδέν παθητικό σε ισάριθμες αγωνιστικές. Δίνει μάχη για την είσοδο στην τετράδα, απέχει ένα βαθμό από την Τσέλσι με ένα ματς λιγότερο. Αήττητη εκτός έδρας για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Συνεχίζουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Μίνα (βασικός) και Ντελφ (χαφ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Χάμες Ροδρίγες (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση, σε κομβική αναμέτρηση για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεσοεπιθετική ποιότητα των δύο ομάδων, οδηγεί στη λύση του combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.57 στο Stoiximan.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΝΤΣ (22:00)

Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ισοφάρισε στο 43ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και λύγισε στο 68′. Πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερις (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, μακράν την καλύτερη στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ και δίνει μεγάλη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Απέχει στο -2 από την τετράδα με παιχνίδι λιγότερο. Μία εντός έδρας ήττα στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Φαμπιάνσκι, λογικά θα κάνει μεγάλο αγώνα δρόμου για να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και για τον εφεδρικό Ράντολφ. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μαζουακού (μπακ), Ογκμπόνα (στόπερ), Γιαρμολένκο (επιθετικός).

Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Άστον Βίλα, απώλεσε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 5ο λεπτό, εν συνεχεία απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές, ακόμα δεν έχει βρει σταθερότητα και συνέπεια στο παιχνίδι της. Μετράει μόλις δύο ισοπαλίες στις 26 φετινές αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό 11 νίκες και 13 ισοπαλίες. Τα 44 τέρματα παθητικό αποτελούν μία από τις χειρότερες επιδόσεις στην κατηγορία. Αμφίβολοι οι Κοχ (αμυντικός), Φίλιπς (μέσος), Ροδρίγο (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πειστική η εικόνα της Γουέστ Χαμ, σε αντίθεση με αυτή της Λιντς που έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -0.75 σε απόδοση 2.49 στο Stoiximan.