Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (21/02)

284

Στοίχημα προγνωστικά: Αταλάντα στο 1.88 και Ρόμα σε combo

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/02) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από την 23η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Αταλάντα υποδέχεται τη Νάπολι, με τις δύο ομάδες να έχουν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Η ανεβασμένη Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπενεβέντο και έχει τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα. Ας δπούμε αναλυτικά τα προγνωστικά σήμερα:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ (19:00)

Η Αταλάντα επικράτησε εκτός έδρας 1-0 την Κάλιαρι, με γκολ του Μουριέλ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, ήταν η δεύτερη φορά στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος που κράτησε το μηδέν. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα, πλέον απέχει στο -3 και τη Λάτσιο αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Ακολουθεί (24/02) η πρώτη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αποστολής ο χρήσιμος στη μεσαία γραμμή Χάτεμπουρ.

Την Πέμπτη (18/02) παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες στην έδρα της Γρανάδα, ηττήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς της Ιταλίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο 1-0 κόντρα στη Γιουβέντους, με πέναλτι του Ινσίνιε στο 31ο λεπτό. Απόφαση που κρίνεται αυστηρή, σημασία έχει πως πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά ο Τζενάρο Γκατούζο συνεχίζει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Μόλις μία νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Εκτός αποστολής οι Οσπίνα (τερματοφύλακας), Χισάι (μπακ), Μανωλάς (στόπερ), Πετάνια, Λοσάνο και Μέρτενς (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με αρκετές απουσίες και σε κάκιστο μομέντουμ η Νάπολι, τη στιγμή που η Αταλάντα έχει την ποιότητα να εκμεταλλευθεί καταστάσεις. Ο άσος έχει προβάδισμα και κρίνεται fair με απόδοση 1.88 στο Stoiximan.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΡΟΜΑ (21:45)

Η Μπενεβέντο απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Μπολόνια. Βρέθηκε να χάνει στο 2ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα, συμπλήρωσε έξι (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες) αγωνιστικές χωρίς νίκη και παραμένει σταθερά σε απόσταση ασφαλείας (+9) από την επικίνδυνη ζώνη. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, πιο πρόσφατη φορά στις 23/12/20. Οι πέντε από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Goal. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λετίτσια (μπακ), Νταμπό (μέσος) και Ιμπρότα (εξτρέμ).

Μεσοβδόμαδα (18/02) η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 στην Πορτογαλία την Μπράγκα. Απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς στις 25/02 στο «Ολίμπικο». Στο πρωτάθλημα προέρχεται από πειστική εμφάνιση, επικρατώντας εντός έδρας 3-0 απέναντι στην Ουντινέζε. Σκόραρε δύο φορές μέχρι το 25ο λεπτό με ισάριθμα γκολ του Βερετού, πέτυχε ακόμα ένα στις καθυστερήσεις με τον Πέδρο. Σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δίνει μεγάλη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής οι Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ (στόπερ), Κριστάντε (μέσος) και Τζανιόλο (εξτρέμ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε θετικό μομέντουμ η Ρόμα και αναμένεται να διευρύνει το νικηφόρο της σερί. Η Μπενεβέντο παίζει ανοιχτά, γεγονός που ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τους «τζαλορόσι». Επιλογή το combo 2+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.00 στο Stoiximan.

Διαβάστε εδώ περισσότερα προγνωστικά premier league.