Στοιχηματικές προβλέψεις από την sport bet (3/2)

606

Στοίχημα προγνωστικά: Ποντάρισμα στα γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (03/02), περιέχει δύο επιλογές από την προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ισπανίας. Αρχικά, η Λεβάντε υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ σε ισορροπημένη αναμέτρηση. Αργότερα, η ανεβασμένη και βελτιωμένη Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Γρανάδα. Τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90ο λεπτό, ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Επίσης δείτε εδώ προγνωστικά Novileague.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (20:00)

Σε ανοδική πορεία η Λεβάντε, έκανε την έκπληξη με την εκτός έδρας νίκη 2-1 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 9ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ (13′), ισοφάρισε στο 32′ και στο 78′ ανέτρεψε την κατάσταση. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας στην ισπανική Λα Λίγκα, επόμενος αντίπαλος εντός έδρας η Γρανάδα στις 06/02. Για να βρεθεί τα προημιτελικά του Κόπα ντε Ρέι, απέκλεισε εκτός έδρας με σκορ 4-2 τη Βαγιαδολίδ. Στις 11 πρόσφατες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εμφανίστηκε το Goal/Goal. Εκτός πλάνων οι Βούκσεβιτς, Καμπάνια (χαφ) Ντε Φρούτος (εξτρέμ).

Η Βιγιαρεάλ έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σοσιεδάδ. Προηγήθηκε στο 3ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε να προστατέψει το αποτέλεσμα και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Απώλεσε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της τετράδας, απέχει στο -4 από τη Σεβίλλη και έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Ακολουθεί (06/02) η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Έλτσε. Στη φάση των «16» του Κυπέλλου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Χιρόνα με 1-0 εκτός έδρας. Αήττητη για οκτώ σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες απολογισμό. Εκτός αποστολής οι Ιβόρα (χαφ) και Τσουκουέζε (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη η Λεβάντε, τη στιγμή που η Βιγιαρεάλ έχει οριακό προβάδισμα με βάση τις αποδόσεις. Δύσκολο σε εκτίμηση για ποντάρισμα σε σημείο, με όλα τα αποτελέσματα να μοιάζουν πιθανά. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.67 απόδοση στη Novibet.

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

Η Γρανάδα έμεινε στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στη Θέλτα. Αναμέτρηση με χαμηλό ρυθμό και ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, μετράει μία στις έξι (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες) τελευταίες αγωνιστικές. Ακολουθεί (06/02) το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λεβάντε. Στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, είχε εύκολο έργο στην έδρα της Αρτίστικο Ναβαλκαρνέρο, πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε 6-0. Δεν υπολογίζονται οι χρήσιμοι Ερέρα και Γκοναλόν (χαφ).

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-1 κόντρα στην Μπιλμπάο. Πέτυχε πέμπτη διαδοχική νίκη στη Λα Λίγκα Ισπανίας, σε συνδυασμό με τη βαθμολογική απώλεια της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε έστω και με ισοβαθμία στη δεύτερη θέση. Αήττητη για 10 διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, απέκλεισε εκτός έδρας 2-1 με ανατροπή τη Βαγιεκάνο. Ακολουθεί (07/02) η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις. Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Πικέ (στόπερ), Κουτίνιο (μεσοεπιθετικός) και Άνσου Φάτι (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε θετικό μομέντουμ η Μπαρτσελόνα, έχει στόχο την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου. Η Γρανάδα θα παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που ευνοεί για ποντάρισμα σε υψηλό σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.57 στο Stoiximan.