Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (21/1)

313

Προγνωστικά στοίχημα: Με το 2.10 της Λίβερπουλ και το combo της Λάτσιο

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (21/01) περιλαμβάνει αγωνιστική δραστηριότητα από Αγγλία και Ιταλία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπέρνλι και δεν έχει περιθώρια για βαθμολογική απώλεια. Στο Κόπα Ιτάλια, η ανεβασμένη Λάτσιο φιλοξενεί την Πάρμα, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση.

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες 2021.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ (22:00)

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με το 0-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δίκαιο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής, μετά τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα υποχώρησε στην τέταρτη θέση με παιχνίδι λιγότερο. Αγνοεί το τρίποντο για τέσσερις (τρεις ισοπαλίες, μία ήττα) σερί αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, τελευταίο στις 19/12/20 με το 7-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Απέτυχε να σκοράρει για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές, ενώ οι τέσσερις πρόσφατες εμφάνισαν Under 2.5 Goal. Θα παραταχθεί ξανά χωρίς τους τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμες (στόπερ), Κεϊτά (μέσος) και Ζότα (επιθετικός). Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο Μάτιπ (στόπερ), αναμένεται να αγωνιστεί μετά από μακροχρόνια απουσία.

Η Μπέρνλι προέρχεται από ήττα με σκορ 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 9ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να βγάλει αντίδραση και έφυγε με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες αναμετρήσεις και βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στις επτά από τις οκτώ τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε το Under 2.5 Goal. Ακολουθεί (27/01) το εντός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Σε καραντίνα λόγω Covid ο Πίκοκ-Φάρελ (δεύτερος τερματοφύλακας). Αμφίβολη η συμμετοχή του Νταν (αμυντικός). Με αρκετές πιθανότητες επιστροφής ο χρήσιμος Τέιλορ (βασικός αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λίβερπουλ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, ωστόσο δυσκολεύεται εμφανέστατα στο σκοράρισμα. Η Μπέρνλι θα παραταχθεί με πρωταρχικό στόχο να κρατήσει τον ρυθμό χαμηλά, μπορεί να περιορίσει μέχρι ένα σημείο τους γηπεδούχους. Επιλογή το combo 1+Under 3.5 Goal με απόδοση 2.10 στο Stoiximan.

ΛΑΤΣΙΟ – ΠΑΡΜΑ (22:15)

Η Λάτσιο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας με σκορ 3-0 της Ρόμα στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Σκόραρε δύο φορές μέχρι το 23ο λεπτό, πέτυχε ακόμα ένα στο 67ο λεπτό και έδωσε τη χαριστική βολή στους «τζαλορόσι». Πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας, αήττητη για τέσσερις σερί αγωνιστικές και κράτησε το μηδέν στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις. Απέχει στο -2 από την εξάδα, την Κυριακή (24/01) υποδέχεται τη Σασουόλο. Σκοράρει για 20 διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία φορά που απέτυχε στις 17/10/20 στην ήττα 3-0 από τη Σαμπντόρια.

Η Πάρμα προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σασουόλο, σε αναμέτρηση που έφθασε μία ανάσα από το τρίποντο. Προηγήθηκε στο 37ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Τουλάχιστον διέκοψε το σερί των πέντε ηττών, παρέμεινε χωρίς νίκη για ένατη διαδοχική αγωνιστική, με τελευταία επιτυχία στις 30/11/20. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για έξι σερί υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Βρίσκεται σταθερά σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -1 από τη 17η θέση και αναμένεται μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ακολουθεί (24/01) κομβικό παιχνίδι υποδεχόμενη τη Σαμπντόρια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λάτσιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο και είναι το φαβορί. Η Πάρμα έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα και τη μάχη της παραμονής, ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goal (1.85 Novibet εγγραφή).