No Time to Die: Προς νέα αναβολή η κυκλοφορία της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ (video)

199

Ακόμη περισσότερο θα πρέπει να περιμένουν οι φαν του Τζέιμς Μποντ, για να δουν την καινούρια ταινία του πράκτορα 007, “No Time to Die”. Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ είχε προγραμματιστεί αρχικά να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019.

Μετά την αποχώρηση του Βρετανού σκηνοθέτη, Danny Boyle, η ταινία πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2020. Το πρώτο κύμα της πανδημίας του κοροναιού καθυστέρησε εκ νέου την κυκλοφορία της ταινίας για το Νοέμβριο του 2020. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά για τον Απρίλιο του 2021.

Παρά την έναρξη των εμβολιασμών και την ελπίδα υποχώρησης του κοροναϊού, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε ολικό ή μερικό lockdown, ενώ οι κινηματογράφοι είναι ακόμη κλειστοί, με μοναδική εξαίρεση αποτελούν κάποιες ασιατικές χώρες.

Όλα αυτά τα δεδομένα φαίνεται να κάνουν πολύ δύσκολη την κυκλοφορία της ταινίας-blockbuster στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο. Η πιθανότητα να μεταφερθεί για μια ακόμη φορά η πρεμιέρα του «No Time to Die» είναι πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι περισσότεροι εθνικοί διανομείς της ταινίας είναι σύμφωνοι σε μια μεταφορά της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Η παραγωγός εταιρεία, MGM, δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: