Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (23/12)

234

Στοίχημα: Με το combo της Ρόμα στο 1.72 και Over

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/12) περιέχει φουλ αγωνιστική και στοιχηματική δραστηριότητα από τη Σέριε Α Ιταλίας. Η Ρόμα μετά τη βαριά ήττα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενη την ασταθή Κάλιαρι. Την ίδια ώρα (21:45) η Νάπολι των δύο σερί ηττών φιλοξενεί την τραγική και απογοητευτική Τορίνο.

Διαβάστε εδώ τις κυριότερες αναλύσεις για το στοίχημα της ημέρας

ΡΟΜΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45)

Η Ρόμα ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, αν και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τζέκο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε νωθρή, αμυντικά απέτυχε να απορροφήσει την πίεση και δέχθηκε τέσσερα τέρματα στο διάστημα 59′-85′. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στη Σέριε Α Ιταλίας, χάλασε την εικόνα του τελευταίου διαστήματος και στο αποψινό παιχνίδια θα επιδιώξει να αντιδράσει. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Goal. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Σπινατσόλα (μπακ). Παραμένουν σταθερά εκτός οι τραυματίες Τζανιόλο και Παστόρε (μεσοεπιθετικοί).

Η Κάλιαρι προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ουντινέζε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. Συνέχισε τις προβληματικές και μέτριες εμφανίσεις, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι. Σταθερά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 13 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 14 πόντους. Δεν υπολογίζονται οι χρήσιμοι Κλάβαν (στόπερ) και Φαραγκό (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ρόμα αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ασταθή Κάλιαρι. Φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα ο άσος, ανεβάζουμε την απόδοση με το συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goal με 1.72 στο Stoiximan.

ΝΑΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45)

Η Νάπολι υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα με το 2-0 στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο. Κάκιστη εμφάνιση σε γενικές γραμμές, απείλησε ελάχιστα και κόστισαν οι σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό, δέχθηκε ακόμα ένα στο 59′ και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ. Έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στο απόλυτο μηδέν, χρειάζεται να αντιδράσει άμεσα, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (22/12) δικαιώθηκε με την ένταση για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Της επιστράφηκε ο βαθμός από την τιμωρία και θα διεξαχθεί κανονικά το ματς με τους πρωταθλητές Ιταλίας. Εκτός πλάνων οι βασικοί Κουλιμπαλί (στόπερ), Λοσάνο (εξτρέμ), Μέρτενς και Οσιμέν (επιθετικοί).

Η Τορίνο έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο την Μπολόνια, σε αναμέτρηση που ισοφαρίστηκε στο 78ο λεπτό. Απέτυχε να επιστρέψει στις νίκες, πλέον «τρέχει» σερί επτά αγωνιστικών χωρίς επικράτηση. Απολογισμός: τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, προβληματίζει έντονα με την εικόνα της και βρίσκεται σταθερά σε θέση υποβιβασμού. Σε 13 φετινές υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας έχει μόλις επτά πόντους και απογοητεύει με τη συγκομιδή. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, με 31 τέρματα παθητικό. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για έξι σερί αναμετρήσεις. Σε όλες εμφανίστηκε το Goal/Goal, ενώ οι πέντε συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal. Εκτός αποστολής οι Λιάνκο (στόπερ), Ανσάλντι (μπακ/χαφ), Μπασέλι (μέσος) και Μπονατσόλι (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε κάκιστο μομέντουμ η Νάπολι, που έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα. Η Τορίνο παραμένει σταθερά ντεφορμέ και ασταθής αμυντικά, μεσοεπιθετικά το παλεύει και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.10 στη Sportingbet.