Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (22/11)

288

Στοίχημα: Με το combo του ΠΑΟΚ στο 1.97 και τα γκολ στο «Άνφιλντ»

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (22/11) στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λιγκ 1, ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις νίκες. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η γεμάτη από προβλήματα και απουσίες Λίβερπουλ, φιλοξενεί τη Λέστερ.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:30)

Ο ΠΑΟΚ πήγε στη διακοπή με τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο πρόσφατη στις 08/11, με το εκτός έδρας 3-1 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις, έχει πετύχει συνολικά 10 τέρματα σε τρεις αναμετρήσεις. Αήττητος για επτά σερί υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες απολογισμό. Με Goal/Goal+Over 3.5  Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία πρόσφατα παιχνίδια. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. Ακολουθεί (26/11) το εκτός έδρας ματς στην Ολλανδία με αντίπαλο την Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Γιαννούλης (μπακ), Μιχάι (στόπερ), Αουγκούστο (χαφ) και Ζαμπά (μεσοεπιθετικός).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, μετά από οκτώ παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς. Σε αυτό το διάστημα οι πέντε υποχρεώσεις, ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε έξι αγωνιστικές, χρειάζεται βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Κάργας (βασικός στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, ο ΠΑΟΚ πετάει «φωτιές» επιθετικά και λογικά θα έχει εύκολο έργο. Η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη, δέχεται πανεύκολα γκολ. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΕΣΤΕΡ (21:15)

Η Λίβερπουλ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Προηγήθηκε στο 13ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 31′ και γλίτωσε την ανατροπή με τους γηπεδούχους να αστοχούν σε πέναλτι (42′). Αήττητη για επτά σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Σκοράρει για επτά διαδοχικές υποχρεώσεις σε Αγγλία και Ευρώπη. Τελευταία φορά που απέτυχε στις 01/10, με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ.  Μεσοβδόμαδα υποδέχεται την Αταλάντα για την τέταρτη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμες (αμυντικοί), Χέντερσον (χαφ) και Σαλάχ (επιθετικός).

Η Λέστερ επικράτησε εντός έδρας 1-0 κόντρα στη Γουλβς, πετυχαίνοντας έκτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν τη διακοπή καταλάμβανε την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ με 18 βαθμούς, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου υποχώρησε στην τρίτη θέση. Αγνοεί την ισοπαλία και στις 12 φετινές υποχρεώσεις σε Αγγλία και Ευρώπη, με απολογισμό: επτά νίκες και πέντε ήττες. Σκοράρει για έξι διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα τα τέσσερα παιχνίδια εμφάνισαν Over 2.5 Goal. Την Πέμπτη (26/11) παίζει στην Πορτογαλία με την Μπράγκα στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σκοράρουν με άνεση και στα περισσότερα φετινά παιχνίδια το σκορ ξεφεύγει. Οι απουσίες στην άμυνα της Λίβερπουλ, ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ποντάρισμα στα πολλά τέρματα, με το Over 3.5 Goal σε απόδοση 2.50 στο Stoiximan.