Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (13/11)

1290

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Μπόλτον και το 2.02 της Οβιέδο

Ελάχιστες ευκαιρίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής (13/11), καθώς απουσιάζουν τα μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη. Στοιχηματική δράση υπάρχει σε Αγγλία και Ισπανία, με τις μικρότερες κατηγορία. Στη Λιγκ 2, η Μπόλτον υποδέχεται τη Σάλφορντ Σίτι. Λίγο αργότερα και τη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, η Σαραγόσα φιλοξενεί την Οβιέδο σε ενδιαφέρον ζευγάρι.

Μάθε τα πάντα εδώ για το interwetten casino.

ΜΠOΛΤΟΝ – ΣAΛΦΟΡΝΤ ΣITI (21:45)

Η Μπόλτον ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από την Κρου, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας. Στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Μάνσφιλντ σε παιχνίδι, που ισοφάρισε στο 90ο λεπτό. Μετράει μόλις δύο νίκες σε 11 φετινές αγωνιστικές, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις εννέα υποχρεώσεις στην κατηγορία. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις.

H Σάλφορντ Σίτι νίκησε εκτός έδρας 2-1 τη Ρότσντεϊλ, σε αναμέτρηση για το αγγλικό Λιγκ Τρόφι. Είχε προηγηθεί η πρόκριση με σκορ 2-0 στην παράταση κόντρα στη Χάρτλπουλ για το Κύπελλο, επόμενος αντίπαλος εκτός έδρας η Νιούπορτ στις 28/11. Στη Λιγκ 2 ηττήθηκε 2-1 από την Κέμπριτζ εκτός έδρας, αποτέλεσμα που τερμάτισε το θετικό σερί των τριών (δύο νίκες, μία ισοπαλία) αγωνιστικών. Μετά από 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς, με συνολικό απολογισμό: τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας και στις τέσσερις φετινές υποχρεώσεις, με δύο νίκες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά σε τρία ματς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Σάλφορντ Σίτι, τη στιγμή που η Μπόλτον παρουσιάζει συνεχώς ασταθής εικόνα και έχει αρκετά προβλήματα. Το διπλό είναι φαβορί, ωστόσο δεν φτάνει για να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Αναμένεται να κριθεί οριακά και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα, επιλογή τα 2-3 γκολ με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΟΒΙΕΔΟ (22:00)

Σε καθοδική πορεία η Σαραγόσα, ηττήθηκε 1-0 από την Τενερίφη εκτός έδρας με αυτογκόλ το 15ο λεπτό. Συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Segunda Division, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Τελευταία στις 11/10 με το εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Αλμπαθέτε. Σε συνολικά 10 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει 10 πόντους και βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην ισοβαθμία. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε στις έξι από τις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις. Χωρίς εντός έδρας νίκη για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, προερχόμενη από τρεις κολλητές ισοπαλίες.

Η Οβιέδο πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 4-0 την Καστεγιόν. Προηγήθηκε στο 10ο λεπτό, στο διάστημα 46′-53′ σκόραρε ακόμα δύο φορές και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο. Δεύτερη σερί νίκη στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Ισπανίας, μετά από 11 αγωνιστικές έχει μαζέψει 13 βαθμούς και καταλαμβάνει τη 16η θέση. Σκοράρει για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις στην κατηγορία, τελευταία φορά που απέτυχε στις 22/10 με το εντός έδρας 0-0 επί της Βαγιεκάνο. Προέρχεται από τέσσερα σερί Over 2.5 Goal. Με γκολ/γκολ ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Eνδιαφέρον ζευγάρι στο «Λα Ρομαρέδα» με τις δύο ομάδες να έχουν μικρές διαφορές. Προσπαθούν να βρουν σταθερότητα στο παιχνίδι τους, τη δεδομένη χρονική στιγμή η Οβιέδο δείχνει σε καλύτερο μομέντουμ. Το διπλό έχει νόημα σε αποδόσεις αουτσάιντερ, ακόμα και με κάλυψη αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στη νίκη των φιλοξενούμενων σε dnb με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.