Ανοιχτά, με νέο ωράριο, παραμένουν όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ πανελλαδικά

1083

Ανοιχτά παραμένουν, για τις βασικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των καταναλωτών, όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ πανελλαδικά.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για επισκέπτες και εργαζόμενους, προκειμένου να εξυπηρετούν τις σημαντικές ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών αυτή τη δύσκολη περίοδο.

-Τα καταστήματα COSMOTE θα λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα-Τετάρτη από τις 10.00 έως τις 16.30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 18.00 και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15.00.

-Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα είναι ανοιχτά Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15.00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 20.00.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ μόνο για τις βασικές τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Δηλαδή, για:

-Πληρωμές λογαριασμών

-Ανανεώσεις χρόνου ομιλίας

-Επισκευές συσκευών

Για τις αγορές προϊόντων ή τη διαχείριση των συνδέσεών τους (πχ. ανανέωση χρόνου ομιλίας, πληρωμές), οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP, καθώς και τα sites της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.