Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (11/11)

220

Στοίχημα: Με απουσίες η Δανία και Βέλγιο με 1.73

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (11/11), περιλαμβάνει φιλικές αναμετρήσεις για τις εθνικές ομάδες. Στο ντέρμπι της Σκανδιναβίας, η Δανία θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σουηδία. Αργότερα το νούμερο ένα της Παγκόσμιας κατάταξης Βέλγιο υποδέχεται την Ελβετία.

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

ΔΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ (21:45)

Η Δανία προέρχεται (14/10) από εκτός έδρας τρίποντο με 1-0 απέναντι στην Αγγλία. Το πέναλτι του Έρικσεν στο 35ο λεπτό έδωσε τη νίκη, ενώ από το 31′ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League, έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς με απολογισμό: δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στις 15/11 υποδέχεται την Ισλανδία, ενώ τρεις ημέρες αργότερα δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Βέλγιο. Αήττητη στις τέσσερις τελευταία παιχνίδια (επίσημα και φιλικά), ενώ οι πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν με No Goal. Σε καραντίνα ο τεχνικός Γιάνε Αντερσον. Εκτός αποστολής οι Σμάιχελ, Λεσλ (τερματοφύλακες), Ντάλσγκααρντ (μπακ) Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ (στόπερ), Χόιμπιεργκ και Ματίας Γένσεν (μέσοι).

Η Σουηδία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και με σκορ 3-0 στην έδρα της Πορτογαλίας, στην πιο πρόσφατη υποχρέωση (14/10) για το Nations League. Κάκιστη εμφάνιση και αμυντικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, σε αναμέτρηση που δεν άξιζε καλύτερης τύχης. Απογοητευτική συγκομιδή στον όμιλο, μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες. Ακολουθούν στα παιχνίδια κόντρα σε Κροατία (14/11) και Γαλλία (17/11) εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Αγνοεί την ισοπαλία για εννέα (πέντε νίκες, τέσσερις ήττες) διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις (επίσημα/φιλικά), τελευταία στις 15/10/19 με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Ισπανία. Δεν υπολογίζονται οι Όλσεν (γκολκίπερ), Κραφτ, Ελάντερ, Λίντελεφ (αμυντικοί) και Σέμα (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Δανία θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, λόγω των κανονισμών καραντίνας για τον Covid. Σχεδόν ασήμαντες αυτές της Σουηδίας, που δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη. Ήδη το διπλό αρχίζει να κατεβαίνει και από το 1.95 έχει φθάσει στο 1.72 στο Stoiximan.

ΒΕΛΓΙΟ – ΕΛΒΕΤΙΑ (21:45)

Τελευταία επίσημη αναμέτρηση για το Βέλγιο στις 14/10, όταν και επικράτησε 2-1 στην έδρα της Ισλανδίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρομελού Λουκακού, με τον επιθετικό της Ίντερ να σκοράρει και τα δύο τέρματα των «κόκκινων διαβόλων». Σε τέσσερις αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League, έχει μαζέψει 9 βαθμούς με απολογισμό: τρεις νίκες και μία ήττα. Επόμενα παιχνίδια για το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ απέναντι σε Αγγλία (15/11) και Δανία (18/11) εντός έδρας. Σκοράρει για 22 διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 10/07/18 και την ήττα 1-0 από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η Ελβετία προέρχεται από την ισοπαλία θρίλερ με σκορ 3-3 στην έδρα της Γερμανίας στις 13/10. Αν και προηγήθηκε με δύο γκολ στο 26ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε φυσιολογικά πίεση και στο τέλος πήρε τον βαθμό. Σε τέσσερις αναμετρήσεις στο γκρουπ του Nations League, έχει μόλις δύο βαθμούς και συνολικό απολογισμό: δύο ισοπαλίες-δύο ήττες. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ισπανία (14/11/) και Ουκρανία (17/11) εντός έδρας. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στις πέντε (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες) τελευταίες αναμετρήσεις, πιο πρόσφατη στις 18/11/19 και το 6-1 στην έδρα του Γιβραλτάρ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το Βέλγιο σε κάθε παιχνίδι είτε είναι φιλικό είτε επίσημο, παρουσιάζεται σοβαρό και έχει στόχο το τρίποντο. Η Ελβετία προέρχεται από σειρά αγώνων χωρίς νίκη και έχει δύσκολο έργο, απέναντι στο νούμερο 1 της Παγκόσμιας κατάταξης. Επιλογή ο άσος με απόδοση 1.73 στο Stoiximan.