Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (1/11)

268

Στοίχημα: Βάση η Τότεναμ στο 1.69 και 2.05 στη Λα Λίγκα

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το κείμενο της Κυριακής (01/11), περιλαμβάνει τις αγωνιστικές σε Αγγλία και Ισπανία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η  Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον, μετά την απρόσμενη ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην ισπανική Λα Λίγκα διεξάγεται το ζευγάρι Βαλένθια-Χετάφε.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε bet365 εγγραφή.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ (21:15)

H Τότεναμ ζορίστηκε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Μπέρνλι, ωστόσο κατάφερε να πάρει το πολύτιμο διπλό, με το ελάχιστο σκορ. Μπορεί να μην έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή της, ωστόσο άνοιξε το σκορ στο 76 με τον Σόν και πήρε την πολύτιμη νίκη. Έτσι, το σύνολο του τεχνικού Μουρίνιο έμεινε για 5ο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και μείωσε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Έβερτον, μόλις στους δύο βαθμούς. Για το Γιουρόπα Λιγκ, αν και νίκησε στην πρεμιέρα των ομίλων εύκολα με 3-0 εντός έδρας τη Λίντσερ, έρχεται από κακή εμφάνιση στο Βέλγιο, όπου έχασε με 1-0 από την Αντβέρπ. Στο αγωνιστικό κομμάτι λογικά προλαβαίνει ο Ντάιερ (χαφ)

Η Μπράιτον αν και έκλεισε το ημίχρονο νικώντας με 1-0 τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας, μετά την ανάπαυλα χαμήλωσε στροφές και το πλήρωσε στο 83’, μένοντας έτσι στην ισοπαλία με 1-1. Έτσι έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία της, καθώς νωρίτερα είχε φέρει εκτός έδρας 1-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Καθόλου ικανοποιητική η πορεία της μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχει πετύχει μόλις μία νίκη και θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της. G/G τα 4 από τα 5 τελευταία της ματς. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντανκ (αμυντικός). Δύσκολα ο Πρόπερ (χαφ), που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Τότεναμ είναι το φαβορί, έχει τον πρώτο λόγο και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ζητούμενο. Η Μπράιτον δεν δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά, με την άμυνά της να εμφανίζεται ασταθής. Ποντάρισμα στον άσο με απόδοση 1.69 στο Stoiximan.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ (22:00)

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Βαλένθια. Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Λα Λίγκα, υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Έλτσε. Είχαν προηγηθεί άλλα δύο αρνητικά αποτελέσματα από Βιγιαρεάλ (2-1) και Μπέτις (0-2). Πληρώνει την κακή αμυντική της λειτουργία. Τουλάχιστον δύο τέρματα έχει δεχθεί σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε μία από τις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Δεν υπολογίζεται ο Ντιακαμπί (αμυντικός). Ίσως να μην προλάβει ο Κοντογκμπιά (μέσος).

Σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει στην απόδοσή της η Χετάφε και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα, πηγαίνοντας από νίκη σε ήττα εδώ και τέσσερις αγώνες. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, έχασε εντός έδρας από τη Γρανάδα με 0-1. Εκτός έδρας είναι προβληματική, έχοντας αποτύχει να κερδίσει στα οχτώ προηγούμενα «ταξίδια» της στη Λα Λίγκα. Στα έξι από αυτά, δεν έχει βρει καν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Με πλήρη ομάδα θα αντιμετωπίσει η Χετάφε τη Βαλένθια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ντεφορμέ η Βαλένθια, τη στιγμή που τα παιχνίδια της Χετάφε κρίνονται σε χαμηλό σκορ. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, επιλογή τα 2-3 γκολ με απόδοση 2.05 στην Bet365.