Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (27/10)

409

Στοίχημα: Oλυμπιακός με 3.90 και γκολ στη Μασσαλία

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρόγραμμα της Τρίτης (27/10) να περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού στην έδρα της Πόρτο. Στο άλλο ματς για το τρίτο γκρουπ, η Μαρσέιγ υποδέχεται Μάντσεστερ Σίτι. Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναλύσεις αγώνων:

ΠΟΡΤΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00)

Η Πόρτο επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Ζιλ Βιθέντε για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Το γκολ στο 41ο λεπτό, αποδείχθηκε καθοριστικό και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά από πέντε ματς έχει 10 βαθμούς, απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα και με ένα ματς περισσότερο. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε 3-1 στην Αγγλία από τη Μάντσεστερ Σίτι. Over 2.5 Goal οι πέντε από τις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αγνοεί την ισοπαλία για 12 διαδοχικές υποχρεώσεις. Απολογισμός: επτά νίκες και πέντε ήττες, τελευταίο «Χ» στις 18/09/18 με 1-1 στην έδρα της Σάλκε.

Ιδανικό ξεκίνημα από τον Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Μαρσέιγ, με γκολ στις καθυστερήσεις και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξίας. Στόχος για τους «ερυθρόλευκους» η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση, το παιχνίδι με την Πόρτο κρίνεται κομβικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ακολουθούν οι διπλές αναμετρήσεις με το φαβορί του γκρουπ, Μάντσεστερ Σίτι. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, καθώς το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε. Αήττητος και στις επτά φετινές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις έξι από αυτές εμφανίστηκε το Under 2.5 Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Πόρτο έχει θέματα και ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται σοβαρός, εμπνέει εμπιστοσύνη και έχει αρκετές πιθανότητες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία. Ποντάρισμα στο διπλό dnb με απόδοση 3.90 στο Stoiximan.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00)

Η Μαρσέιγ έφυγε με τρίποντο (1-0) από την έδρα της Λοριάν, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 54ο λεπτό, στη συνέχεια έπαιξε για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε αγωνιστικές, μετράει μόλις μία σε οκτώ ματς εντός συνόρων. Συνολικός απολογισμός: τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες και με 15 βαθμούς απέχει στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πρεμιέρα των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε οριακά με σκορ 1-0 στην έδρα του Ολυμπιακού και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις επτά από τις εννέα φετινές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στο Λονδίνο, απέναντι στην ανεβασμένη Γουέστ Χαμ. Πίσω στο σκορ από το 18ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Φόντεν στο 51′ και απέτυχε να βρει το γκολ της ανατροπής. Νωθρό ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μετά από πέντε αγωνιστικές έχει συγκομιδή μόλις οκτώ βαθμών. Συνολικός απολογισμός: δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα και είναι αρνητική επίδοση των τελευταίων ετών. Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 21/10, επικράτησε 3-1 στο «Έτιχαντ» απέναντι στην Πόρτο και μπήκε με το δεξί στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος να κατακτήσει τη διοργάνωση, προσφέρεται δεύτερο φαβορί με 5.50 απόδοση στο Stoiximan. Αήττητη για πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ευρώπη, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι από τις οκτώ φετινές υποχρεώσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται σε τιμές καυτού φαβορί και δεν υπάρχει η παραμικρή αξία να ασχοληθούμε. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Μαρσέιγ, αναμένεται να τα δώσει όλα και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να σκοράρει. Ασταθής αμυντική οι «πολίτες», επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 στην Bet365.