Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (19/10)

359
WEST BROMWICH, ENGLAND - SEPTEMBER 13: Harvey Barnes of Leicester City shoots during the Premier League match between West Bromwich Albion and Leicester City at The Hawthorns on September 13, 2020 in West Bromwich, England. (Photo by Tim Keeton - Pool/Getty Images)

Στοίχημα Προγνωστικά: Αξίζει το ρίσκο με 3.46 στην Πρέμιερ Λιγκ

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (19/10) περιλαμβάνει το «κλείσιμο» των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, διεξάγεται το ζευγάρι Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν να αλλάξουν την εικόνα τους. Τέλος, στη Σέριε Α Ιταλίας, η Βερόνα υποδέχεται την Τζένοα. Από αύριο θα έχουμε και αναλύσεις Champions League.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ (19:30)

H Γουέστ Μπρομ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις για ακόμη μια αγωνιστική και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Το σύνολο του τεχνικού Μπίλιτς, δεν έπεισε με τον τρόπο που αγωνίστηκε και εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Έτσι, παρέμεινε χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνέχισε να βγάζει αγωνιστικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής, έχει μόνο να επιδείξει το εντός έδρας 3-3 με την Τσέλσι, αφού νωρίτερα είχε χάσει εύκολα από Έβερτον και Λέστερ. Στο μεταγραφικό κομμάτι, απέκτησε τον φορ Γκραντ (Χάντερσφιλντ) και έδωσε δανεικό στη Μίλγουολ τον φορ Ζοχορέ. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Κάλουμ Ρόμπινσον και Ρόμπσον-Κάνου (επιθετικοί).

Η Μπέρνλι έχει ξεκινήσει απογοητευτικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχει σηκώσει κεφάλι και προβληματίζει ιδιαίτερα μέσα από τις εμφανίσεις της. Δεν έχει καταφέρει ακόμη να συγκεντρώσει κάποιον βαθμό, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αρχικά ηττήθηκε με 4-2 εκτός έδρας από τη Λέστερ, ακολούθησε εντός έδρας 1-0 από τη Σαουθάμπτον, ενώ την περασμένη αγωνιστική έβγαλε κακό πρόσωπο και έχασε δίκαια με 3-1 στην έδρα της Νιούκαστλ. Over οι 7 από τους 8 πιο πρόσφατους αγώνες της κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Σταθερά εκτός πλάνων οι Μι, Λόουτον (αμυντικοί) και Κορκ (χαφ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (μέσος), που αποκόμισε τραυματισμό με την εθνική Ισλανδίας. Διαθέσιμος ο Τζέι Ροντρίγκες (επιθετικός), ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο παιχνίδι, όπως αποτυπώνεται και από το σετ αποδόσεων. Αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.46 στο Stoiximan.

ΒΕΡΟΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ (21:45)

Η Βερόνα μπήκε νωθρά στο ξεκίνημα του αγώνα απέναντι στην Πάρμα εκτός έδρας και δέχθηκε το γκολ στο 1ο λεπτό. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έχασε με το ελάχιστο σκορ. Αρκετά ικανοποιητικό είναι πάντως το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, αφού νωρίτερα είχε νικήσει με 1-0 εντός έδρας την Ουντινέζε και τη Ρόμα εκτός έδρας με 3-0 στα χαρτιά. Στο μεταγραφικό κομμάτι, ξεχώρισαν οι αποκτήσεις των αμυντικών Αμιόνε (Μπελγράνο) και Τσεκερίνι (Φιορεντίνα), όπως και των επιθετικών Κάλινιτς (Ατλ. Μαδρίτης) και Κόλεϊ (Αταλάντα).

Η Τζένοα δεν έδωσε το ματς με την Τορίνο για την περασμένη αγωνιστική, καθώς είχε πολλά προβλήματα με τον κορωνοϊό και ορίστηκε να διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου. Απογοητευτική ήταν η εμφάνισή της νωρίτερα στο «Σαν Πάολο» κόντρα στη Νάπολι. Δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι και γνώρισε τη βαριά ήττα με 6-0. Πάντως, στην πρεμιέρα είχε βγάλει καλό πρόσωπο και είχε κερδίσει με 4-1 εντός την Κροτότε. Στις μεταγραφές της, ξεχώρισαν οι αφίξεις των αμυντικών Μπάνι (Μπολόνια) και Πελεγκρίνι (Γιουβέντους), αλλά και του φορ Μάλες (Ίντερ). Over τα 9 τελευταία της παιχνίδια. Σκόραρε πρώτη στις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της απέναντι στη Βερόνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις, σε αναμέτρηση που λογικά θα ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal στην Bet365.