Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet (11/09)

390

Προγνωστικά στοίχημα: Πρεμιέρα με 2.20 στη Σούπερ Λιγκ και Λυών σε combo

Αρχίζει και γεμίζει το στοιχηματικό πρόγραμμα, με αυτό της Παρασκευής (11/09) να περιλαμβάνει την πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ 1 Ελλάδος. Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία, με τους γηπεδούχους να έχουν το μυαλό και στον επερχόμενο αγώνα για το Europa League. Εκτός από τα προγνωστικά Super League, αργότερα, η Μπορντό υποδέχεται τη Λυών για την 3η αγωνιστική στη Ligue 1 Γαλλίας.

ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ (18:15)

Ο Άρης θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στη σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει την περσινή θετική πορεία. Εξασφάλισε δίκαια τη είσοδο την εξάδα, πήρε το εισιτήριο για την προκριματική φάση στο Γιουρόπα Λιγκ. Την ερχόμενη Πέμπτη (17/09) υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Συνεχίζει στον πάγκο ο Μίχαελ Ένινγκ, με τον Γερμανό τεχνικό να βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν αναφέρονται προβλήματα τραυματισμών και θα παραταχθεί πλήρης.

Η Λαμία τερμάτισε στη 10η θέση με 27 βαθμούς στο περσινό πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή στην κατηγορία. Ανάλογα θα επιδιώξει να πράξει και στη σεζόν 2020-21, βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία και τον παράγοντα έδρα. Ομάδα που ρισκάρει ελάχιστα και συνήθως τα παιχνίδια της κρίνονται σε χαμηλά σκορ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως προέρχεται από 7 διαδοχικά Under 2.5 γκολ στη Σούπερ Λιγκ 1. Στα φιλικά προετοιμασίας παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική, επικράτησε απέναντι σε Βόλο (2-0) και Παναθηναϊκο (0-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Λάρισα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Θεοδωρόπουλου (τερματοφύλακας).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:  Ο Άρης προσφέρεται σε τιμές καυτού φαβορί, ωστόσο πρόκειται για πρεμιέρα και ο άσος απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Λαμία παίζει κλειστά και ρισκάρει ελάχιστα, σε αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2.20 στην Bet365.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΥΩΝ (22:00)

Η Μπορντό πήγε στη διακοπή έχοντας μαζέψει τέσσερις βαθμούς, μετά από δύο αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Στην πρεμιέρα κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Ναντ, εν συνεχεία επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της Ανζέ. Σκόραρε δύο φορές στο διάστημα 25′-27′, έκανε σωστή διαχείριση και έφθασε στο θετικό αποτέλεσμα. Σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια εμφανίστηκε το Under 2.5+No Goal. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ζερκάν (μέσος). Παραμένει εκτός πλάνων ο τραυματίας Πάμπλο (χαφ).

Η Λυών πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση στην δική της πρεμιέρα, με το εντός έδρας τρίποντο 4-1 απέναντι στην Ντιζόν. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο 14ο λεπτό, στη συνέχεια ξέσπασε καταιγίδα και σκόραρε τρεις φορές πριν βγει το ημίχρονο. Πέτυχε ακόμα ένα στο 66′ με τον Ντεπάι να σημειώνει χατ τρικ και το σύνολο του Ρουντί Γκαρσιά να μπαίνει με το δεξί στη Λιγκ 1. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές συναντήσεις με αντίπαλο την Μπορντό στο πρωτάθλημα, απολογισμός δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Παρελθόν αποτελούν οι μπακ Τετέ (Φούλαμ), Μαρσάλ (Γουλβς) και Ράφαελ (Μπασάκσεχιρ). Παλεύει να κρατήσει τους Αουάρ (χαφ), Ντεπάι και Ντεμπελέ (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λυών έρχεται με φόρα από τις εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας αγριεμένη στην πρεμιέρα. Η Μπορντό πατάει καλά σε γενικές γραμμές, αλλά η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ των «λιονέ» και κρίνουμε πως θα συνεχιστεί. Ποντάρισμα στο combo X2+Over 1.5 γκολ με απόδοση 1.75 στο Stoiximan.