Στοιχηματικές Προβλέψεις από την sportbet

513

Στοίχημα: Με υπηρεσιακό η Ολλανδία και Ιταλία με 2.02

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/09) κρίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον με δράση στο Nations League. Η Ολλανδία θα παραταχθεί με υπηρεσιακό μετά τη φυγή του Ρόναλντ Κούμαν και υποδέχεται την Πολωνία. Την ίδια ώρα (21:45), η Ιταλία φιλοξενεί τη Βοσνία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία των Βαλκάνιων.

Διαβάστε τα πάντα για τις νέες στοιχηματικές εταιρείες.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ (21:45)

Η Ολλανδία πραγματοποίησε ικανοποιητικές εμφανίσεις στον όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro. Εξασφάλισε πανεύκολα το εισιτήριο για την τελική φάση, τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές, στο -2 από τη Γερμανία. Η φυγή του Ρόναλντ Κούμαν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρσελόνα, γεμίζει με ερωτηματικά τους «οράνιε». Χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε ο Ντγουάιτ Λοτεβέτζς μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση. Πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρηση στις 19/11/19, με την εντός έδρας νίκη 5-0 κόντρα στην Εσθονία. Μία ήττα στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Εκτός αποστολής οι Ντε Φράι και Ντε Λιχτ (στόπερ).

Η Πολωνία βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Δίνει το παρών στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, εξασφάλισε το εισιτήριο άνετα για το Euro που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι. Τερμάτισε στην κορυφή του ομίλους της προκριματικής φάσης, με 25 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές και απολογισμό: οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Τελευταία επίσημη υποχρέωση στις 19/11/19, με το εντός έδρας τρίποντο 3-2 απέναντι στη Σλοβενία. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (φορ), που εξασφάλισε ειδική άδεια λόγω της συμμετοχής με την Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ολλανδία θα παραταχθεί με νέο τεχνικό και παραμένει άγνωστη η αντίδραση. Ο Πολωνία αν και θα παίξει χωρίς τον ηγέτη Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, διαθέτει ποιότητα και δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο υποδηλώνει το σετ αποδόσεων. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 1.97 στο Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά ενδεχόμενα.

ΙΤΑΛΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ (21:45)

Η Ιταλία προέρχεται από άκρως πειστικές εμφανίσεις στα προκριματικά του Euro. Στη φάση των ομίλων έκανε το απόλυτο με 10 νίκες και πήρε πανάξια την πρόκριση για τα τελικά. Ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα υπό της οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Τελευταία επίσημη υποχρέωση στις στις 18/11/19 με το εντυπωσιακό 9-1 απέναντι στην Αρμενία. Αήττητη για 14 διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 12 νίκες και δύο ισοπαλίες. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Βεράτι (χαφ) και Μπερναρντέσκι (μεσοεπιθετικός).

Η Βοσνία τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου των προκριματικών, με 13 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές. Θα παίξει στις 08/10 εντός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία, με στόχο να διεκδικήσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro. Αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία των Βαλκάνιων, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αντικαθιστά τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ και Ολυμπιακού θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό ματς. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι στις 18/11/19, με το εκτός έδρας 3-0 απέναντι στο αδύναμο Λίχτενσταϊν. Στο αγωνιστικό σκέλος θα απουσιάσει ο κομβικός στη μεσαία γραμμή Πιάνιτς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται να μπει με το δεξί στη διαδικασία του Nations League. Η Βοσνία θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής υπό τις οδηγίες του Μπάγεβιτς, επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ στο -1.5 γκολ σε απόδοση 2.02 στην Bet365.