Στοιχηματικές προβλέψεις από την sportbet

450

Με το 2.00 της «γαλανόλευκης» και τα γκολ στη Γερμανία

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης (03/09). Πρεμιέρα με την 1η αγωνιστική στο Nations League, με την Εθνική Ελλάδος να ρίχνεται στη μάχη, όπου δοκιμάζεται στην έδρα της Σλοβενίας. Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γερμανία υποδέχεται στη Στουτγκάρδη την Ισπανία σε παιχνίδι, που υπόσχεται θέαμα και γκολ.

Δες πως μπορείς να κάνεις bet365 εγγραφή;

 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45)

Σε καθοδική πορεία η Σλοβενία, απέτυχε να προκριθεί στην τελική φάση του Euro. Πραγματοποίησε μέτρια πορεία στην προκριματική φάση, τερμάτισε στην 4η θέση με 14 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές. Τελευταίο παιχνίδι 19/11/19, με την εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Πολωνία στη Βαρσοβία. Πορεύεται με τον Ματιάζ Κεκ στην τεχνική ηγεσία, με τον 58χρονο να βρίσκεται στο τιμόνι των Βαλκάνιων από τον Νοέμβριο του 2018. Χωρίς ισοπαλία για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η Ελλάδα εμφάνισε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο στις τελευταίες αναμετρήσεις. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro, αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον. Μπορεί να αποκλείστηκε από την τελική φάση, ωστόσο βελτιώθηκε σημαντικά με την έλευση του Τζον Φαν Σιπ. Ο Ολλανδός-Καναδός τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι της «γαλανόλευκης» τον Αύγουστο του 2019, ανέτρεψε το κάκιστο κλίμα και με τη σκληρή δουλειά επανέφερε την ψυχολογία. Εξαιρετικά τα δείγματα γραφής, με τις νίκες απέναντι σε Βοσνία (2-1), Αρμενία (0-1) και Φινλανδία (2-1), ενώ ηττήθηκε (12/10/19) στις λεπτομέρειες με σκορ 2-0 από την Ιταλία στη Ρώμη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την ψυχολογία στα ύψη η Ελλάδα μετά το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα με την παρουσία του Τζον Φαν Σιπ. Η Σλοβενία προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις, ωστόσο διαθέτει ποιότητα και παίκτες, που κρίνονται ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Επιλογή τα 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 στο Stoiximan, που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (21:45)

Η Γερμανία εξασφάλισε πανεύκολα την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου με 21 βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές, απολογισμός επτά νίκες και μία ήττα. Δείχνει να αφήνει στο παρελθόν στις αποτυχίες, στόχος να επανέλθει στην κορυφή. Η παρουσία του Γιοάχιμ Λεβ αποτελεί εγγύηση για σκληρή δουλειά, ενώ το ρόστερ έχει φρεσκαριστεί και ολοένα μπαίνουν νέα πρόσωπα. Τελευταία αναμέτρηση στις 19/11/19, με την εντός έδρας νίκη 6-1 απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μετράει μόλις μία ήττα στις 12 (οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες) πρόσφατες υποχρεώσεις.

Η Ισπανία πήρε άνετα το εισιτήριο για τα τελικά του Euro, που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι. Κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκουπ, με 26 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές και απολογισμό, οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο πρόσφατη επίσημη υποχρέωση στις 18/11/19, επικρατώντας με σκορ 5-0 στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρουμανία. Συνεχίζει την τεχνική ηγεσία ο Λουίς Ενρίκε από τον Νοέμβριο του 2019, με τον 50χρονο να έχει βρει την κατάλληλη χημεία στις τάξεις της «φούρια ρόχα».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι από το σημερινό πρόγραμμα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σερί θετικών αποτελεσμάτων. Αμφότερες παίζουν με επιθετική φιλοσοφία, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 2.10 στην Bet365.