Συμπλοκή στην Κρήτη: Ξύρισε κεφάλι για να μην αναγνωριστεί ο Γάλλος δράστης του μαχαιρώματος

235

Ξύρισε μαλλιά και γένια για να μην τον αναγνωρίσουν, αλλά δεν κατάφερε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς, ένας 20χρονος Γάλλος που είχε μαχαιρώσει έναν συνομήλικο ομοεθνή του κατά την διάρκεια ομαδικής συμπλοκής στον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου, τα ξημερώματα της Κυριακής!

Οι συνολικά δέκα νεαροί Γάλλοι ηλικίας μεταξύ 18 και 30 χρόνων που έκαναν διακοπές στην Κρήτη ήρθαν στα χέρια για άγνωστη αιτία, αλλά κατά την διάρκεια της συμπλοκής με γροθιές και κλωτσιές ένας από αυτούς τραυμάτισε σοβαρά στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι τον 20χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Αιματήρη συμπλοκή στην Χερσόνησο ανάμεσα σε γάλλους με σοβαρό τραυματισμό

Ένας περαστικός κατέγραψε με το κινητό του την συμπλοκή και το υλικό βοήθησε τους αστυνομικούς να προσάγουν όλους τους εμπλεκόμενους. Ωστόσο, αυτός που τραυμάτισε το θύμα είχε μακριά μαλλιά και γενειάδα και δεν έμοιαζε με κάποιον από τους προσαχθέντες. Την απάντηση έδωσε η έρευνα στα δωμάτια των νεαρών Γάλλων, καθώς σε ένα από αυτά βρέθηκαν οι… τρίχες που είχε κόψει από τον πάτο ο νεαρός δράστης αλλοιώνοντας την εικόνα του!

Ο 20χρονος ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι άλλοι οκτώ συμπατριώτες του κατηγορούνται για συμπλοκή, σωματικές βλάβες και κατοχή ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι όπου διέμεναν βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης και 13,16 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

protothema.gr