Με την ερωμένη του στην εξορία ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος -«Εχει να κοιμηθεί με τη Σοφία από το 1976»

388

Δεν έφυγε μόνος του για το Αμπου Ντάμπι ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, αλλά με την εδώ και 40 χρόνια ερωμένη του.

Ο 82χρονος Χουάν Κάρλος, που βρίσκεται εν μέσω ενός σκανδάλου, πιστεύεται ότι διαμένει με την «πιο πιστή του φίλη εδώ και 40 χρόνια» σε μια προεδρική σουίτα αξίας 10.000 λιρών ανά διανυκτέρευση στο Αμπου Ντάμπι.

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με τη σύζυγό του, Σοφία

Η ειδικός σε βασιλικά θέματα και συγγραφέας, Πιλάρ Εϊρ, λέει ότι ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του, Σοφία, δεν έχουν κοιμηθεί μαζί από τότε που τον έπιασε με μια άλλη γυναίκα σε ένα κυνηγετικό ταξίδι το 1976 και πιστεύεται ότι είναι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στη Μαγιόρκα.

Όπως ισχυρίζεται η συγγραφέας, η ερωμένη του Χουάν Κάρλος εγκατέλειψε την καλοκαιρινή κρουαζιέρα της για να είναι μαζί του στο Αμπου Ντάμπι μετά την απόφαση να εξοριστεί από την Ισπανία, την οποία λέγεται ότι έλαβε ο γιος του, ο βασιλιάς Φελίπε. Οπως έγραψε στο περιοδικό «Lecturas»: «Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος. Η πιστή φίλη του τα τελευταία 40 χρόνια είναι μαζί του, το άτομο που συγχωρεί τα πάντα, δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει και τον παρηγορεί».

Πιθανολογείται ότι η ερωμένη του τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, είναι η Μάρτα Γκάγια / Φωτογραφία: Getty Image

Και πρόσθεσε: «Έχουν ζήσει μια υπέροχη ερωτική σχέση και αντιμετωπίζουν μαζί το μέλλον. Ο Χουάν Κάρλος, που ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μαζί της. Της το χρωστάει, όπως και σε εμάς». Η ερωμένη του τέως βασιλιά δεν κατονομάζεται. Η συγγραφέας ισχυρίστηκε επίσης στο άρθρο της πως ο Χουάν Κάρλος έφυγε από την Ισπανία με δύο μόνο βαλίτσες, με τα απολύτως «απαραίτητα».

Σύμφωνα πάντως με μια ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, η ερωμένη του τέως βασιλιά θα μπορούσε να είναι η Μάρτα Γκάγια, μια σχεδιάστρια εσωτερικού χώρου που γεννήθηκε στη Μαγιόρκα, η οποία στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί «η αγάπη της ζωής του».

Πριν από μερικές ημέρες, η ισπανική εφημερίδα «ABC» είχε ισχυριστεί πως ο Χουάν Κάρλος αναχώρησε με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Βίγκο, κοντά στα βορειοδυτικά σύνορα της Ισπανίας με την Πορτογαλία, την προηγούμενη Δευτέρα, με τουλάχιστον άλλους πέντε επιβάτες.

Πηγή: iefimerida.gr