Γιατί ευχαρίστησε δημόσια τον Άκη Πετρετζίκη ο Λευτέρης Λαζάρου;

202

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο διάσημος Έλληνας σεφ  μίλησε για τη φύση του επαγγέλματος, για τα εστιατόρια στην Ελλάδα, για την εμπειρία του στο Masterchef, αλλά και για τον χώρο που δημιούργησε για τη «Σχεδία».

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στη βελτίωση των εστιατορίων στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ παράλληλα, σχολίασε και την παρουσία εστιατορίων στη χώρα σαν αυτό του Saltbae, του γνωστού Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

«Γέμισε με Ελληνάρες της Μυκόνου, ελπίζω φέτος να μην πάει κανένας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο MassterChef και την εποχή που ο ίδιος ήταν κριτής, ενώ ευχαρίστησε τον Άκη Πετρετζίκη για το βίντεο που έκανε όταν άνοιξε ξανά η εστίαση μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Λαζάρου είπε: «Δεν έχουμε επαφή με τον Άκη Πετρετζίκη γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα προγράμματά μας. Νομίζω και ο ίδιος ότι είναι πολυάσχολος. Το κάνει πάρα πολύ ωραία αυτό που κάνει. Όταν κάναμε ένα βίντεο οι μάγειρες ότι επιστρέφουμε, ήταν παραγωγή δική του και δεν πήρε χρήματα προς τιμήν του. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του και τον ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή γιατί ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό το βίντεο και να πούμε ότι επιστρέφουμε».

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε αναλάβει την παραγωγή ενός βίντεο προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστό ότι οι Έλληνες σεφ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πελάτες στα εστιατόρια τους μετά το lockdown του κορωνοϊού. Ανάμεσα στους σεφ ήταν ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Χριστόφορος Πέσκιας κ.α. Οι σεφ διαβεβαίωναν στο βίντεο ότι όλα θα γίνονται με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια του πελάτη.