Πέθανε η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, σε ηλικία 57 ετών

696

«Έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα του, Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, μόλις στα 57 της χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο του μαστού.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός γνωστή μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Κέλι έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών.

Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της. Η ζωή και η αγάπη της Κέλι θα μνημονεύονται πάντα.

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να ξέρετε όμως ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζον Τραβόλτα.

Η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, πέθανε το πρωί της 12ης Ιουλίου, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της οικογένειας στο περιοδικό People. Όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωση, η 57χρονη είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την καρκίκο ενώ το τελευταίο διάστημα έκανε θεραπείες, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και στενούς φίλους.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέλι Πρέστον και ο Τζον Τραβόλτα είχαν παντρευτεί πριν 28 χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά, ηλικίας 20, 16 και εννέα ετών.

Ωστόσο, ο 16χρονος γιος τους, Τζετ, πέθανε το 2009 αφού υπέστη επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών τους στις Μπαχάμες.

Ποια ήταν η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Η Κέλι Πρέστον είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές. Οι πιο γνωστές ταινίες στις οποίες είχε εμφανιστεί ήταν το Mischief (1985), το Twins (1988) και το Jerry Maguire (1996).

Ήταν παντρεμένη με τον Τζον Τραβόλτα από το 1991. Συγκεκριμένα γνωρίστηκαν το 1987 στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts» και τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν και μάλιστα χρειάστηκε να επαναλάβουν την τελετή για 2η φορά, αφού ο πρώτος γάμος τους (που τελέστηκε από σαηεντολόγο ιερέα) θεωρήθηκε άκυρος.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν μια οικογενειακή σέλφι την Ημέρα του Πατέρα, τον Ιούνιο. «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο που ξέρω, σε αγαπάμε» έγραφε, ανεβάζοντας και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζον Τραβόλτα με τον Τζετ.

Πηγή: iefimerida.gr