Οι εναλλακτικές και απίθανες χρήσεις της μπύρας

486

Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα ποτά πολύ κόσμου και από αυτά που έχουν περισσότερη ζήτηση, όταν ο καιρός αρχίζει και ζεσταίνει. Ο λόγος για ποια άλλη; Μα για τη μπύρα.

Ωστόσο, ενδεχομένως πολλοί δεν γνωρίζουν πως τη μπύρα δεν είναι μόνο για να την πιείτε. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας, σε διάφορα μικροπροβλήματα που μπορεί να σας προκύψουν.

Δείτε παρακάτω τρεις εναλλακτικές και απίθανες χρήσεις της:

1. Αντιμετωπίζει διάφορους λεκέδες

Αποτελεί ιδανική λύση ειδικά για λεκέδες όπως καφές ή τσάι. Ρίχνετε την μπύρα στο λεκέ και τρίβετε μέχρι να εξαφανιστεί, αν ο λεκές επιμένει, επιμείνετε και εσείς. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

2. Απομακρύνει τα έντομα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ραντίσετε με λίγη μπύρα την πηγή του κακού και συγκεκριμένα τη φωλιά των εντόμων που επισκέπτονται το σπίτι σας. Μόλις μυρίσουν τη μπύρα θα φύγουν από εκεί και θα αργήσουν να εμφανιστούν ξανά.

3. Διώχνει τη σκουριά

Η μπύρα μπορεί να αντιμετωπίσει και τη σκουριά. Ραντίστε την σκουριασμένη επιφάνεια, για παράδειγμα τη σκουριασμένη βίδα που δεν ξεβιδώνει και απλά να περιμένετε. Μετά από μισό λεπτό θα μπορέσετε να βγάλετε τη βίδα καθώς έχει την ιδιότητα να «σπάει» τη σκουριά.

baby.gr