Όταν ο Τσακ Νόρις κόλλησε με ταινία τα φρύδια της Τζέσικα Σίμπσον

419

Η Τζέσικα Σίμπσον «ξαναχτυπά» και μας αφήνει άφωνους αλλά όχι για το λόγο που περιμένατε (και ελπίζατε).

Η εντυπωσιακή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της Open Book.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Σίμπσον αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της χρειάστηκε να πάρει μαθήματα υποκριτικής μετά από μια ανεπιτυχή οντισιόν της για την «The Mickey Mouse Club» στο Disney Channel όπου μεταξύ άλλων είχαν συμμετάσχει οι -άγνωστοι τότε ακόμα- Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Κριστίνα Αγκιλέρα.

Καθώς βρισκόταν στο Ντάλας εκείνη την εποχή, αποφάσισε να απευθυνθεί στον ένα και μοναδικό άνθρωπο που μπορούσε -κατά τη γνώμη της- να τη βοηθήσει.

Σε εκείνον που όταν έπαιζε σε ταινίες οι άλλοι έπαιζαν με τις κουδουνίστρες τους. Σε αυτόν που όταν παρέδιδε μαθήματα, οι υπόλοιποι παρέδιδαν την εφημερίδα στην εξώπορτα. Στον Τσακ Νόρις!

Η Σίμπσον λοιπόν του ζήτησε να τη μυήσει στην Τέχνη και τα μυστικά της υποκριτικής, να της μεταλαμπαδεύσει ένα ίχνος από τη γνώση και τη σοφία του, όταν εκείνη ήταν 12 ετών, δηλαδή κάπου μέσα στο 1992.

Περιγράφοντας την εμπειρία της, η Τζέσικα ανέφερε ότι ο Νόρις ως δάσκαλος ήταν «λίγος σκληρός» και σίγουρα χρησιμοποιούσε μερικές αλλόκοτες μεθόδους. «Είδε μερικές από τις κασέτες που του πήγα και μου είπε ότι κουνούσα υπερβολικά τα φρύδια μου. Έτσι με έβαλε να παίζω το ρόλο μου με τα φρύδια κολλημένα με ταινία», ανέφερε η Σίμπσον και συνέχισε λέγοντας «Επίσης με ρώτησε ποιος ήταν ο αγαπημένος μου ηθοποιός και ενώ αναρωτιόμουν αν έπρεπε να πω πως ήταν εκείνος, μου ζήτησε να επικοινωνήσω με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον που κρύβω μέσα μου».

Τόσο η μέθοδος διδασκαλίας όσο και η συμβουλή του Νόρις, όχι μόνο δεν βοήθησαν την Σίμπσον αλλά έκτοτε τη στιγμάτισαν. «Μου κατέστρεψε κάθε ταινία του Ντένζελ Ουάσινγκτον. Κάθε φορά που τον έβλεπα, σε κάθε σκηνή που έπαιζε εγώ παρατηρούσα μόνο τα φρύδια του».

Πηγή: Reader.gr

Πηγή : gazzeta.gr