Το Φεστιβάλ Ολύμπου έκοψε πίτα (φωτορεπορτάζ – Βίντεο)

903

Σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ολύμπου.    Για πρώτη φορά φέτος η Οργανωτική Επιτροπή διοργάνωσε την εκδήλωση σε χώρο εκτός των γραφείων της, σε γνωστό εστιατόριο στην Κατερίνη.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κος Παπαχρήστος και στην συνέχεια χαιρέτησαν ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Καράογλου, η αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου, οι βουλευτές του Νομού κ.κ. Μπαραλιάκος, Χιονίδης και Σκούφα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χριστοδούλου, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κος Κωνσταντόπουλος, οι Δήμαρχοι του Νομού κ.κ. Γερολιόλιος, Μανώλας και Νταντάμης, η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Πιερίας κα. Λάμπρου-Ξυπτερά, ο Αστυνομικός Διευθυντής κος Τζήμας, o αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΒΘΕ κος Νικολάου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κος Παιδής και οι εκπρόσωποι των χορηγών από τις εταιρίες Μεντεκίδης Νερά Διος, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και Filianna και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Δείτε βίντεο εδώ

 

Όλοι οι φορείς δεσμεύτηκαν με τις δηλώσεις τους να στηρίξουν τις δράσεις του ΟΡ.ΦΕ.Ο. που φέτος αριθμεί το 49ο έτος της δραστηριότητάς του.

Την πίτα του ΟΡ.ΦΕ.Ο. ευλόγησε ο Πατέρας Διονύσιος και ο τυχερός της ημέρας ήταν … ποιος άλλος … ο οικοδεσπότης του ΟΡ.ΦΕ.Ο.,  ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, ο κος. Γερολιόλιος.