MasterChef: Η Δήμητρα έστειλε μήνυμα κατά της ομοφοβίας (vid)

355

Το βράδυ της Δευτέρας, το «MasterChef» επέστρεψε στη συχνότητα του STAR και το πρώτο επεισόδιο απέδειξε ότι η επιτυχία του φορμάτ δεν είναι τυχαία. Οι τρεις κριτές με το γνώριμο ύφος και χιούμορ τους έδωσαν το στίγμα τους, ενώ η σωστά μελετημένη επιλογή των παικτών τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και έκανε το ριάλιτι no1 trend στα social media. 

Η Δήμητρα Γεωργίου ήταν μία από τις παίκτριες που τράβηξαν το ενδιαφέρον. Η 34χρονη, που πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι», θέλησε να περάσει σε όλο τον κόσμο και το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας.

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε η Δήμητρα.

Πηγή: reader.gr

Πηγή : gazzeta.gr