Κέντρο διάσωσης ζώων έβαλε αγγελία υιοθεσίας για τη «χειρότερη γάτα στον κόσμο» (pics)

255

Όσοι έχουν γάτα ξέρουν πολύ καλά ότι πίσω από τα χάδια, τα νάζια και τα παιχνίδια κρύβεται ένας… διάολος. Αξιολάτρευτος, αλλά διάολος. Όπως και να το κάνουμε.

Αυτή η γάτα στην Αμερική, όμως, φαίνεται πως είναι… και κάτι παραπάνω!

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ένα κέντρο διάσωσης ζώων στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ δημοσίευσε μια αγγελία για την υιοθεσία της «χειρότερης γάτας στον κόσμο», όπως τη χαρακτηρίζει, που είναι, παράλληλα, όμως «και η πιο αγαπητή και διάσημη»!

Η αγγελία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του εν λόγω κέντρου ονόματι ”Mitchel County Animal Rescue”, στο Facebook, και έχει αυτόν ακριβώς τον τίτλο: «Η Χειρότερη Γάτα του Κόσμου».

Από κάτω, δε, υπάρχει η φράση: «Νομίζαμε πως η Περντίτα ήταν άρρωστη. Φαίνεται πως είναι απλά μαλ@@@@μένη»! Μάλιστα, ακόμη και η cover photo του κέντρου δείχνει αυτόν τον… παλιοχαρακτήρα, την Περντίτα.

Το εκπληκτικό κείμενο της αγγελίας, δε, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Γνωρίστε την Περντίτα. Δεν είναι για αδύναμους χαρακτήρες. Της αρέσει να σε κοιτάζει μέσα στα μάτια μέχρι να σε κάνει να πιστέψεις πως δεν θα είσαι ποτέ ξανά χαρούμενος. Είναι μουλωχτή και στήνει καρτέρι σε σκοτεινές γωνίες, ενώ θέλει να κάνει διαρκώς κουμάντο στο σπίτι όπου μένει. Όσοn αφορά τον κακό της χαρακτήρα, την ίδια άποψη έχει και ο κτηνίατρος».

Απεχθάνεται γατάκια, σκύλους, παιδιά και αγκαλιές και θέλει να κάνει παρέα μόνο με ιδιότροπους και ακοινώνητους ανθρώπους, που δεν θέλουν κανέναν δίπλα τους. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη. Τη χαρίζουμε».

Μιλώντας στο ABC, η διευθύντρια του κέντρου, Μπρίτανι Τέιλορ, είπε απλά πως «η Περντίτα είναι άθλια»!

«Προσποιείται πως θέλει χάδια. Μόλις πας να την πάρεις αγκαλιά, όμως, αντιδράει αμέσως, αρχίζει να νιαουρίζει και σε γρατζουνάει αλύπητα. Μία σε θέλει, μία σε διώχνει», τόνισε.

Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι, παρά τα παραπάνω, γίνεται ένας χαμός κάτω από την ανάρτηση για το ποιος θα υιοθετήσει τη ζόρικη γάτα.

Ήρωας όποιος τη βάλει σπίτι του. Και μάγκας.

Πηγή : gazzeta.gr