Δημοσιογράφος του Alpha άφησε το ρεπορτάζ και χόρεψε Ζευγαρά (vid)

307

Αυτή την τηλεόραση θέλουμε!

Στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Μάνεση, ο δημοσιογράφος συνδέθηκε με τη Θεσσαλονίκη και με τον περίφημο Παρούμπα, τον γυμναστή, θυμίζουμε, που γυμνάζεται και γυμνάζει υπό τους ήχους λαϊκών τραγουδιών.

«Παλάβωσα, κύριε Μάνεση! Καλή χρονιά», φώναζε ο γυμναστής, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα πράσινο μούσι. 

«Σήμερα είμαι στη Θεσσαλονίκη με τα αστέρια μου και θέλω να πετάξω τον Ηφαιστίωνα! Λοιπόν χορεύω για πάρτη σας, περιμένετε», είπε ο Πάρης Παρούμπας και άρχισε να χορεύει υπό τους ήχους της επιτυχίας της Λένας Ζευγαρά, «Έλα Έλα».

Τότε, η δημοσιογράφος του Alpha, Αφροδίτη Σπηλιώτη, που κάλυπτε το ρεπορτάζ, έγινε… μέρος του, ρίχνοντας και εκείνη μια γυροβολιά!

«Κύριε Μάνεση, μπορώ να έχω ένα λεπτό. Το μούσι μου έχει χρώμα πετροκιτρινοσαρδέλας, όπως λέει και η Μοιραράκη. Δεν θέλω να περάσω κανένα μήνυμα με αυτό, είμαι τζαζ απλά. Γουστάρω πολύ αυτό που κάνω. Είχα την κοτσίδα παλιά. Σας αγαπώ τόσο πολύ κύριε Μάνεση! Είστε ο έντεχνος δημοσιογράφος», συνέχισε Παρούμπας και ο Νίκος Μάνεσης του απάντησε με χιούμορ: «Ξέρεις γιατί; Είμαστε το ίδιο βλαμμένοι, για αυτό. Ο ένας στηρίζει την ομάδα του άλλου»!

Πηγή : gazzeta.gr