Αστυνομικοί πήγαν να σώσουν γυναίκα που φώναζε «βοήθεια», αλλά τελικά ήταν παπαγάλος (vid)

265

Ένα απίστευτο και αρκετά αστείο σκηνικό έγινε στην Φλόριντα στις 29 Δεκεμβρίου

Μία γειτόνισα λοιπόν κάλεσε το γραφείο του Σερίφη και την ενημέρωσε πως από ένα κοντινό σπίτι ακούει γυναικείας φωνές που καλούσαν σε βοήθεια, λέγοντας παράλληλα «άσε με να βγω έξω».

Φυσικά οι αρχές ανταποκρίθηκαν αμέσως και έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα έξω από το συγκεκριμένο σπίτι για να βρουν έναν άνδρα να φτιάχνει κάτι στο αυτοκίνητο της γυναίκας του.

Όταν τον ενημέρωσαν για το τηλεφώνημα που είχαν δεχθεί, τον άκουσαν να τους εξηγεί πως η φωνή αυτή ήταν από τον παπαγάλο του, τον Ράμπο.

«Άλλαζα τα φρένα στο αυτοκίνητο της γυναίκα μας και είχα τον παπαγάλο μου, τον Ράμπο που είναι 40 χρονών, στην αυλή να φωνάζει και να τραγουδάει.

Σε κάποια στιγμή είδα τέσσερις αστυνομικούς να με πλησιάζουν και να μου λένε πως ένας γείτονας άκουσε μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια μέσα από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού τους εξήγησε τι πραγματικά είχε συμβεί πήγε στην αυλή και έφερε μπροστά στους αστυνομικούς τον 40χρονο παπαγάλο, προκειμένου να τους επιβεβαιώσει οτι από αυτόν ήταν οι φωνές.

Το να ζητάει βοήθεια και να λέει βγάλτε με έξω, ήταν κάτι που του το είχε μάθει ο ίδιος, όταν ήταν μικρός και τον είχαν σε κλουβί.

Πηγή : gazzeta.gr