Τύπος κουβαλάει τον σκελετό του ακρωτηριασμένου χεριού του (pics)

310

Ο Mark Holmgren ήταν 17 ετών όταν δανείστηκε τη μοτοσικλέτα ενός φίλου του και είχε εμπλακεί σε μια σφοδρή σύγκρουση, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον ώμο του. 

Είπε, λοιπόν, στο CTV: «Έκοψα τα νεύρα στον ώμο μου και από εκείνη τη μέρα δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να χρησιμοποιήσω το χέρι μου». 

Ο Χολμγκρέν, ο οποίος τώρα είναι 37 ετών, κατέληξε να κυκλοφορεί με το άχρηστο χέρι του για, περίπου, δύο δεκαετίες, πριν, τελικά, αποφασίσει ότι ήθελε να κάνει κάτι για αυτό -κάτι πολύ δραστικό

Τον Απρίλιο, σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα να ακρωτηριάσει πια το χέρι του και ήρθε σε επαφή με γιατρούς στο πανεπιστήμιο του Alberta Hospital. 

Ωστόσο, δεν ήταν έτοιμος να το αποχωριστεί… 

Αποφάσισε, λοιπόν, να το κρατήσει για πάντα

Πώς;

Λίγες μέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, το εργαστήριο κάλεσε τον Holmgren και του είπε ότι το χέρι του ήταν… έτοιμο να το παραλάβει, οπότε πήγε και το έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών και στη συνέχεια στην κατάψυξη, για έναν μήνα.

Αλλά κάπως τώρα έπρεπε να το ταριχεύσει

Επικοινώνησε, λοιπόν, με την εταιρεία ταρίχευσης Legends Taxidermy στην Drayton Valley, η οποία χρησιμοποιεί σκαθάρια και άλλα έντομα, που τρώνε τη σάρκα αφήνουν καθαρά τα οστά!

Και πλέον, ο Mark Holmgren κυκλοφορεί τον σκελετό του ακρωτηριασμένου χεριού του…

Πηγή : gazzeta.gr