Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι, Βουκουρέστι με 69 ευρώ!

394

Ο Ιανουάριος ξεκινά με την καλύτερη super offer γιατί μπορεί οι γιορτές να τελειώνουν αλλά στο www.18-24.gr οι ευκαιρίες για χειμερινές αποδράσεις συνεχίζονται!

Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε για 4 ή 5 μέρες στο Βελιγράδι, το Βουκουρέστι ή την Κωνσταντινούπολη ΜΟΝΟ από 69 ευρώ και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά προφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ότι το ταξίδι δεν κοστίζει ακριβά.

Αν θέλετε λοιπόν να ανήκετε από τους τυχερούς που θα εξασφαλίσουν το δικό τους ολοκληρωμένο πακέτο της σούπερ προσφοράς για όποιον από τους τρεις κορυφαίους προορισμούς επιλέξουν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι να μπείτε εδώ. Προσοχή η προσφορά θα είναι ενεργή μόνο τη συγκεκριμένη μόνο τη συγκεκριμένη μέρα μόνο για 8 ώρες! Αυτό σημαίνει ότι οι πιο γρήγοροι θα έχουν την ευκαιρία να την εξασφαλίσουν.

Μη χάσετε λοιπόν αυτή την ευκαιρία και προλάβετε το δικό σας πακέτο σούπερ προσφοράς για να ταξιδέψετε όποιο από τα δύο πιο hot Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου επιλέξετε σε όποιον από τους τρεις
προορισμους επιθυμειτε. 

Τέτοια super offer δεν έχει ξαναγίνει πουθενά!

src=”https://www.facebook.com/tr?id=342485185902055&ev=PageView&noscript=1″
/>

Πηγή : gazzeta.gr