Η πίτσα του δεν είχε όσο τυρί θα ήθελε, έκανε φασαρία και τελικά συνελήφθη (pics)

284

Κάπως πιο βαριά από ότι θα έπρεπε, πήρε ένας τύπος το γεγονός οτι η πίτσα με το έξτρα τυρί που παρήγγειλε δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε.

Το περιστατικό έγινε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Pizza Hut του Γουέστον, όπου ένας 25χρονος πήρε παρήγγειλε μία pan pizza με έξτρα τυρί.

Αφού την παρέλαβε λοιπόν και αποχώρησε, μετά από 5 λεπτά έκανε την εμφάνισή της η κοπέλα του, η οποία είπε στον υπάλληλο πως το αγόρι της δεν έμεινε ικανοποιημένο.

Εκείνοι προσφέρθηκαν να της φτιάξουν μία καινούργια, αλλά της επεσήμαναν πως το αποτέλεσμα θα ήταν πάλι το ίδιο.

Η κοπέλα τους απάντησε πως δεν πρόκειται να την φάει ο φίλος της, πήρε την πίτσα και μόλις βγήκε έξω, την πέταξε στον κάδο.

Ωστόσο, το περιστατικό άρχισε να σοβαρεύει στη συνέχεια…

Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του πάλι ο 25χρονος, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους υπάλληλους, να τους απειλεί και γενικότερα να δείχνει άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Ο νεαρός μόλις το αντιλήφθηκε αναχώρησε, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη, καθώς από το κατάστημα είχαν πάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς δεν πίστευε οτι τα πράγματα θα πάρουν τέτοια τροπή και πως σκοπεύει να δηλώσει αθώος στο δικαστήριο.

Πηγή : gazzeta.gr