«House of The Dragon»: Αυτοί θα είναι οι ήρωες του νέου «Game of Thrones» (pics)

291

Αυτή η τριάδα είναι σίγουροι πρωταγωνιστές στο «House of the Dragon» αφού είναι κυριολεκτικά ο… Οίκος του Δράκου. 

Ο Αίγκον Ταργκάρυεν παντρεύτηκε όχι μόνο τη μεγαλύτερη αδερφή του, Βισένυα (όπως συνήθιζαν οι Ταργκάρυεν) αλλά και τη μικρότερη, Ραίνυς. Και οι τρεις ήταν δρακοαφέντες. Ο Αίγκον πετούσε με το τεράστριο θηρίο που ονομαζόταν Μπαλήριον, ο Μαύρος Τρόμος. Οι αδερφές του με τις δράκαινες Βάγκαρ και Μεράξες.

Μαζί εξαπέλυσαν επίθεση σε ολόκληρο το Γουέστερος και, όταν δεν κατάφερναν να κερδίσουν υποταγή με το καλό, χρησιμοποιούσαν τον ολοένα και μεγαλύτερο στρατό τους και, φυσικά, τους τρεις δράκους. Η μία και μοναδική φορά που οι τρεις δράκοι χρησιμοποιήθηκαν μαζί ήταν στη μάχη που έμεινε γνωστή ως το Πεδίο του Πυρός. Εκεί νίκησαν τους ενωμένους στρατούς των Δύο Βασιλέων, του Μερν Θ’ του Οίκου των Γκάρντενερ και του Λόρεν Α’ Λάννιστερ.

Αφού υπέταξε όλο το Γουέστερος, ο Αίγκον έχτισε το Κινγκς Λάντινγκ και έφτιαξε τον Σιδερένιο Θρόνο από τα λιωμένα, λυγισμένα, στομωμένα και σπασμένα σπαθιά όλων των ηττημένων εχθρών του. Ο Αίγκον, που έμεινε στην Ιστορία ως Αίγκον ο Κατακτητής και Αίγκον ο Δράκος, ξεκίνησε τη σειρά βασιλιάδων Ταργκάρυεν που κόπηκε με την επανάσταση του  – γνωστού μας από το «Game of Thrones» – Ρόμπερτ Μπαράθηον και τη δολοφονία του Αίρυς Β’, του Παράφρονα Βασιλιά, από τον  – επίσης γνωστό μας  – Τζέιμι Λάννιστερ.


Το Πεδίο του Πυρός

Πηγή : gazzeta.gr