Κάν’ το όπως η Άνιστον με την Ντε Τζένερις: Τσολάκη και Γκαγκάκη τις… αντιγράφουν και φιλιούνται στο στόμα (pic)

404

Η Τζένιφερ Άνιστον πριν μερικές μέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις. 

Κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες φιλήθηκαν στο στόμα, γεγονός που σχολιάστηκε σε… όλο τον κόσμο με το στιγμιότυπο να γίνεται viral.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, αφού έγινε στην Αμερική γιατί να μην γίνει και στην Ελλάδα; Αυτό θα σκέφτηκε η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη και αποφάσισαν να τις μιμηθούν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. 

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχολίαζαν το φιλί της Άνιστον με την Ντε Τζένερις, όταν η Ελένη Τσολάκη είπε πως καμιά φορά με τις φίλες αντί να φιληθούν στο μάγουλο φιλιούνται πεταχτά στο στόμα. 

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε πως μάλλον το κάνουν για να μην φύγει το κραγιόν, αλλά η Ελένη Τσολάκη απάντησε πως το κάνουν για να δείξουν την αγάπη τους. 

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψή του αναφέροντας πως δεν έχει θέμα με το αν φιλιούνται δυο γυναίκες ή δυο άντρες απλά δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται ανάμεσα σε δυο αγνώστους. 

Τότε η Ελένη Τσολάκη του απάντησε «δεν ανταλλάσσεις κάτι» με τον παρουσιαστή να την «προκαλεί» να φιλήσει την Κατερίνα Γκαγκάκη στο στόμα. Όπως και έγινε!  

Οι δυο γυναίκες φιλήθηκαν στο στόμα και ο ίδιος ο παρουσιαστής ανήρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας: «Μεγάλες στιγμές». 

Πηγή : gazzeta.gr