Ο Τζάρεντ Λέτο φέρεται ότι προσπάθησε να ματαιώσει τα σχέδια του Joker

323

Κινηματογραφόφιλοι και οπαδοί της DC ακόμα προσπαθούν να ξεχάσουν την ενσάρκωση του Τζόκερ από τον Τζάρεντ Λέτο στο φιλμ «Ομάδα Αυτοκτονίας».

Μάλιστα, μετά το «Joker» του Τοντ Φιλιπς και τον παροξυσμό που έχει δημιουργήσει έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες memes που δείχνουν τους ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει τον αντί-ήρωα να τρολάρουν ανελέητα τον καημένο τον Λέτο.

Ή μήπως δεν είναι και τόσο καημένος τελικά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, παραλίγο να γινόταν η αιτία να μη γυριζόταν τελικά το «Joker».

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, όταν έγινε γνωστό ότι η Warner Bros. θα γύριζε ταινία με την ιστορία του Τζόκερ και τον Τοντ Φίλιπς στο σκηνοθετικό τιμόνι, ο Λέτο προσπάθησε να σταματήσει το πρότζεκτ βάζοντας λυτούς και δεμένους. Στην προκειμένη περίπτωση τον μάνατζερ του στην Creative Artists Agency και τον μάνατζερ της μπάντας του 30 Seconds to Mars, ώστε να κάνουν τα απαραίτητα τηλέφωνα στη TimeWarner/Warner Media για να σταματήσει η παραγωγή της ταινίας του Φίλιπς.

Σύμφωνα με τις ανώνυμες πηγές του ΤΗR, ο Λέτο ήταν εκνευρισμένος καθώς πίστευε ότι έπρεπε να δοθεί σε εκείνον ο ρόλος του Τζόκερ και όχι στον Χοακίν Φίνιξ, όπως επίσης κι ότι θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει από την αρχή για τα σχέδια μιας origin ταινίας του Τζόκερ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο μάνατζερ του γκρουπ αρνήθηκε να κάνει το τηλεφώνημα που ήθελε ο Λέτο και έτσι τον απέλυσε, ενώ ο ίδιος αποχώρησε από την Creative Artists Agency.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από τις δυο πλευρές, ενώ και ο ίδιος ο Τζάρεντ Λέτο δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τα όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα του THR.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι o Ντέιβιντ Άγιερ, σκηνοθέτης της «Ομάδας Αυτοκτονίας» ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την ερμηνεία του Λέτο ως Τζόκερ, για αυτό και έκοψε αρκετές σκηνές του. Ο Λέτο είχε δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα όμως, αυτή τη φορά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του στα γυρίσματα. Στην προσπάθειά του να μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου είχε στείλει έναν ζωντανό αρουραίο ως δώρο στη Μάργκο Ρόμπι (η οποία έπαιζε την Χάρλεϊ Κουίν) και άλλα αλλόκοτα δώρα στο υπόλοιπο καστ. Ευτυχώς για όλους, ο Λέτο δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της «Ομάδας Αυτοκτονίας 2» του Τζέιμς Γκαν.
 

Πηγή : gazzeta.gr