Η έφηβη Βρετανίδα από… άλλον αιώνα! (vid)

267

Το 17χρονο κορίτσι ντύνεται με φορέματα εποχής (ακόμα και 100 χρόνων πίσω), το κούρεμά της παραπέμπει στις αρχές του 20ου αιώνα ενώ έχει διακοσμήσει το δωμάτιο της με αντίκες​. 

«Οι παππούδες μου, μου έλεγαν συνέχεια ιστορίες από το παρελθόν οπότε ταυτίστηκα με μια άλλη εποχή.

Το να… ζω στο παρελθόν έχει περισσότερη πλάκα και κάνει την κάθε έξοδό μου ιδιαίτερη αφού καθημερινά ​διαλέγω ρούχα που ξέρω ότι κανείς άλλος δεν πρόκειται να φορέσει»

Η έφηβη κοπέλα χρειάστηκε να παρακολουθήσει πολλά ντοκιμαντέρ και να διαβάσει αρκετά βιβλία για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα με τη δουλειά της, η Jude σπουδάζει στο κολέγιο φωτογραφία ενώ λατρεύει να χρησιμοποιεί φωτογραφικές μηχανές του 20ου αιώνα. 

Για τις σχέσεις της με το αντίθετο φύλο αποκάλυψε: «Το ότι αγαπώ την ιστορία και ζω στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι βρίσκω ελκυστικό μόνο τον George Harrison. Αυτό που αναζητώ σε κάποιον είναι κυρίως να με αγαπά και να με υποστηρίζει. Αν χορεύει και μαζί μου υπό τους ήχους του γραμμοφώνου και με πηγαίνει στην παραλία, ακόμα καλύτερα!» 

Η Jude βέβαια, κατά καιρούς επιλέγει να ζει και σε άλλες εποχές. Όπως αυτή των 80’ς που την συνδυάζει με t-shirt από AC/DC και δερμάτινα ρούχα και φούστες.

Πηγή : gazzeta.gr