ΗΠΑ: Περισσότερα από 200 καρύδια και χόρτα βρέθηκαν σε… καπό αυτοκινήτου

229

Αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθε μία γυναίκα στην κομητεία Ολέχενι της Πενσιλβάνια, όταν διαπίστωσε ότι μέσα στο καπό του αυτοκινήτου της υπήρχαν κρυμμένα καρύδια και χόρτα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η κάτοχος του οχήματος Χόλι Πέρσικ, που κατευθυνόταν προς μια βιβλιοθήκη της περιοχής, αντιλήφθηκε πως υπάρχει κάτι περίεργο μέσα στο όχημά της.

Η Χόλι Πέρσικ σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και αφού άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου, διαπίστωσε ότι ο κινητήρας ήταν γεμάτος καρύδια, τακτικά τοποθετημένα μαζί με χόρτα.

«Η σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο από τη Βιβλιοθήκη Northland και μου είπε ότι το αυτοκίνητό της μύριζε κάτι καμένο και έκανε έναν περίεργο ήχο» έγραψε στο Facebook ο σύζυγός της, Κρις Πέρσικ, και η ανάρτησή του έγινε viral.

Μέσα στο καπό υπήρχαν περισσότερα από 200 καρύδια, τα οποία προφανώς είχαν κρύψει εκεί σκίουροι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε το όχημα ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο.

Η γυναίκα χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να καθαρίσει τη μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ ο σύζυγος που φαίνεται να διασκέδασε με το γεγονός έγραψε στο Facebook αστειευόμενος: «Σίγουρα θα υπάρχει μια έξαλλη σκιουρίνα σύζυγος αυτήν τη στιγμή που θα αναρωτιέται πού πήγαν όλα τα καρύδια της».

Πηγή: Zougla.gr