Βρετανίδα αστυνομικός έσωσε αγοράκι από πνιγμό αλλά «πνίγηκε» από σεξιστικά σχόλια στο Twitter

353

Αναγκάστηκε να αποσύρει το λογαριασμό της από το Twitter

Κατάφερε να σώσει από πνιγμό ένα αγοράκι, μόλις έντεκα μηνών, όμως αντί να δεχθεί επαίνους για την γενναία πράξη της, δέχτηκε «βρώμικα σχόλια» από άνδρες χρήστες στο Twitter.

Ο λόγος για μία γοητευτική αστυνομικό η οποία έσωσε τη ζωή του μόλις έντεκα μηνών Ζακαρί Μπακαρία. Το μωρό κόντεψε να πνιγεί στον ποταμό Irwell του Μάντσεστερ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο πατέρας του μωρού κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί του από τη γέφυρα του ποταμού. Ο Ζακαρί βρέθηκε μέσα σε βρεφικό καλάθι.

Η γενναία πράξη της 24χρονης Αμερικανίδας Τζέσικα Βόιελς πέρασε απαρατήρητη όχι όμως και η εντυπωσιακή της εμφάνιση.

po12
Η 24χρονη Αμερικανίδα Τζέσικα Βόιελς

Πολλοί άνδρες χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν απρεπώς την εμφάνιση της Τζέσικα αντί να της πλέξουν το εγκώμιο.

Η 24χρονη αστυνομικός απέσυρε τον λογαριασμό της στο Twitter ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό σεξιστικών σχολίων, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

po2

«Αυτή μπορεί να μου βάλει χειροπέδες οποιαδήποτε στιγμή», σχολιάζει με ύφος ένας από τους χρήστες.

«Λοιπόν, αν ποτέ πέσω σε ποταμό και χρειαστώ το “φιλί της ζωής”, τότε το Μάντσεστερ είναι το κατάλληλο μέρος γι ‘αυτό», γράφει άλλος.

«Μπορεί να έρθει να με συλλάβει και τώρα αν θέλει», είναι το μήνυμα ενός άλλου.

Υπήρξαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έσπευσαν επικρίνουν δριμύτατα στους άνδρες για τα απρεπή τους σχόλια.

Μία γυναίκα χρήστης έσπευσε να υπερασπιστεί την Τζέσικα:

«Δεν έχει σημασία πώς είναι εμφανισιακά… το γεγονός είναι ότι πήδηξε για να προσπαθήσει να σώσει ένα μωρό .. και οι άνδρες γράφουν ότι θα μπορούσε να πηδήξει πάνω τους…αηδιαστικό».

Πηγή:protothema.gr