Το τελευταίο αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

187

Με κοινοποιήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώσεις του στα μέσα, άνθρωποι από τον χώρο του πολιτισμού αποχαιρετούν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε λόγο για τον «πιο σημαντικό τραγουδοποιό της γενιάς του» και για μία «όμορφη ψυχή» που θα συνεχίσει να ζει «μέσα από τα τραγούδια του».

Από την πλευρά του, ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr, στάθηκε στη μεγάλη κούραση που βιώνουν οι καλλιτέχνες με τις συναυλίες, η οποία σε συνδυασμό με το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα.

«Δεν προσέχουμε την υγεία μας, κουραζόμαστε πολύ με τις συναυλίες, έχουμε άγχος και νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι. Τουλάχιστον δεν τυραννήθηκε ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Καλό σου ταξίδι, φίλε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδοποιός. 

Ακόμη, τον τραγουδοποιό αποχαιρέτησαν αρκετοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό του χώρο, όπως ο Δημήτρης Μπάσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιάννης Κότσιρας, με λιτές αναφορές από τις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: kathimerini.gr