Μυστήριο με την υπόθεση εξαφάνισης 20χρονης – Πήγε σε γάμο και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της – ΦΩΤΟ

263

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης μίας 20χρονης κοπέλας η οποία πήγε ως καλεσμένη σε γάμο και από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 20χρονη είχε πάει σε γαμήλια δεξίωση καλών της φίλων στις 31 Αυγούστου, η οποία γινόταν σε ξενοδοχείο σε πόλη της Αυστραλίας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά να κάθεται έξω από το ξενοδοχείο.

“Η Κίμπερλι είναι ευγενική, συμπονετική, εξωστρεφής και είναι ‘εθισμένη’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσε να μείνει χωρίς φαγητό, αλλά σίγουρα όχι χωρίς κινητό και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Είναι πολύ περίεργο και ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν έχει κάνει κάποιο post στα social media τόσες ημέρες”, είπε καλή της φίλη μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας.

“Επικοινώνησα σχεδόν με όλους που παρευρίσκονταν στον συγκεκριμένο γάμο, αλλά ακόμα δεν έχω καμία ιδέα για το πού βρίσκεται. Κάποιες κοπέλες μου είπαν ότι έφυγε από τον χώρο της δεξίωσης για να πάει στο αεροδρόμιο καθώς θα ταξίδευε με πτήση που αναχωρούσε στις 4 τα ξημερώματα. Κάποιοι μου είπαν ότι θα πήγαινε στο Νιούκαστλ και άλλοι στο Σίδνεϊ. Επικοινώνησα με τις αεροπορικές εταιρείες αλλά καμία δεν μπορούσε να μου το επιβεβαιώσει”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Ένα άτομο μου είπε ότι θα πήγαινε στο Σίδνεϊ για να συναντήσει τον σύντροφό της. Μου είπαν ότι της τηλεφωνούσε όλο το βράδυ και ότι αναγκάστηκε να βγει από την αίθουσα της δεξίωσης για να απαντήσει στις κλήσεις του και πως ήταν ιδιαίτερα νευρική. Εγώ δεν γνώριζα για την ύπαρξη αυτής της σχέσης όπως και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι της. Αυτής της η εξαφάνιση είναι αρκετά περίεργη και είμαστε όλοι ανήσυχοι”.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail