Υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ χαλάρωσαν σε μπαρ μετά από μια φορτωμένη μέρα στη ΔΕΘ

243

Αφού άκουσαν καθισμένοι στις πρώτες θέσεις τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας που απηύθυνε προς τους παραγωγικούς φορείς του τόπου, υπουργοί της κυβέρνησης βρέθηκαν μετά το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Νίκης.

Έχοντας θέα τη θάλασσα του Θερμαϊκού οι υπουργοί Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υποδομών και Μεταφορών Αχιλλέας Καραμανλής, Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, Υγείας Βασίλης Κικίλιας καθώς επίσης και ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότης Μηταράκης, συναντήθηκαν, μερικοί για λίγο, κάποιοι περισσότερο, και χαλάρωσαν υπό τους ήχους χαμηλής μουσικής που ακουγόταν από τα ηχεία του μαγαζιού. Η κουβέντα περιστράφηκε φυσικά στα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης τόσο για το χαρτοφυλάκιό τους όσο και για τις προσέχεις κινήσεις της κυβέρνησης γενικότερα. Τώρα αρχίζει για τα καλά η δουλειά τους εξάλλου αλλά και οι συνεργασίες τους προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις εξαγγελίες.

Παράλληλα όμως είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με κόσμο ο οποίος μόλις τους αναγνώρισε στο μαγαζί έσπευσε να τους χαιρετήσει.

Για τα σημαίνοντα μέλη της κυβέρνησης η χθεσινή ημέρα ήταν μία κουραστική ημέρα που περιλάμβανε μεταξύ άλλων περιήγηση στα περίπτερα της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, αλλεπάλληλες συναντήσεις με φορείς της συμπρωτεύουσας καθώς επίσης και ομιλίες επί των χαρτοφυλακίων τους στα περίπτερα που προΐσταται ο καθένας.

Από το συγκεκριμένο μπαράκι πέρασαν επίσης κι άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες ή βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για ένα ποτό στα γρήγορα, όπως ο Κώστας Κυρανάκης, η Ζέττα Μακρή, ο Κώστας Κιλτίδης και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Πηγή: Newsbeast