Σελίδα στο Facebook είναι αφιερωμένη σε σωσίες του Άνταμ Σάντλερ! (pics)

250

Ο Άνταμ Σάντλερ ξεκίνησε ως παιδί-θαύμα του «Saturday Night Live»,. Στη συνέχεια το άφησε για μια σόλο καριέρα στον κινηματογράφο η οποία άνθισε στα τέλη των 90s αλλά σύντομα πήρε τον κατήφορο. Πλέον ο κόσμος πάει να δει τον Σάντλερ στις αίθουσες μόνο ως… καρτούν (ο Δράκουλας του «Ξενοδοχείο για Τέρατα»). Όμως o 52χρονος κωμικός έχει βρει νέο, φιλόξενο «σπίτι» που πετάει… εκατομμύρια δολάρια στα πόδια του: το Netflix!

Και ο κόσμος φαίνεται πως τον ακολουθεί, καθώς ο καναπές, οι παντόφλες και η μικρή οθόνη ταιριάζουν περισσότερο με τις ταινίες του. Η τελευταία του, με τίτλο «Πρόσκληση για φόνο», έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix στις αρχές του καλοκαιριού.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Αυτή η εισαγωγή ήταν απαραίτητη προκειμένου να εξηγήσουμε την ύπαρξη μιας σελίδας στο Facebook με τίτλο «Άνθρωποι που μοιάζουν κάπως με τον Άνταμ Σάντλερ αλλά δεν είναι ο Άνταμ Σάντλερ». Αλλά και η σελίδα, με τη σειρά της, ίσως να εξηγεί την επιτυχία του ηθοποιού στο Netflix: υπάρχουν τόσοι (περίπου) σωσίες του γύρω μας, που αρκούν για να εκτοξεύσουν τα νούμερα τηλεθέασης! Δείτε στη συνέχεια μερικούς από αυτούς.

Πηγή: reader.gr

Πηγή : gazzeta.gr