Καλοκαίρι τέλος, καιρός για Μπάνσκο

293

Ο Αύγουστος τελείωσε μαζί και οι καλοκαιρινές διακοπές. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για χειμερινές αποδράσεις. Και όταν μιλάμε για χειμερινές αποδράσεις ένας είναι ο προορισμός. Το Μπάνσκο! Το δημοφιλές χειμερινό θέρετρο αποτελεί τον Νο1 προορισμό τα τελευταία χρόνια. Και λογικό, σου προσφέρει χαλάρωση, διασκέδαση, καλό φαγητό και πολυτέλεια σε τόσο προσιτές τιμές που πραγματικά κοστίζει πολύ περισσότερο να μείνεις στην πόλη.  

Και φυσικά όταν ακούς Μπάνσκο σκέφτεσαι μόνο το www.18-24.gr γιατί η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο τουριστικών παροχών στην περιοχή με αποκλειστικές συνεργασίες που σου προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες διαμονής και διασκέδασης.

«Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του κόσμου για διαλείμματα από την καθημερινότητα και τον χειμώνα, για το λόγο αυτό προετοιμαζόμαστε κάθε χρόνο από πολύ νωρίς για να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες και φυσικά τις καλύτερες τιμές», δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος CEO του www.18-24.gr

Αν ψάχνετε, λοιπόν, πού θα περάσετε τη φετινή 28η Οκτωβρίου αλλά και τα Σαββατοκύριακα σας το χειμώνα η απάντηση είναι στο Μπάνσκο. Γιατί όταν στο www.18-24.gr μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για το χειμερινό προορισμό από 49 ευρώ για ένα τριήμερο την 28η Οκτωβρίου και από 53 ευρώ για ένα τριήμερο το Δεκέμβριο, τα οποία φυσικά περιλαμβάνουν και μεταφορά και διαμονή, τότε εννοείται πως αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται. Επιπλέον, με καθημερινές αναχωρήσεις από τις 12 Δεκεμβρίου από 10 πόλεις-αφετηρίες η μετακίνηση σας γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

Το 18-24 Travel με μεγάλη παράδοση στις οδικές εκδρομές στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό μεταφέρει κάθε χρόνο 10.000 επισκέπτες στην περιοχή. Για το λόγο έχει φροντίσει να παρέχει και μια σειρά από δραστηριότητες για να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή των πελατών του εκεί. Εκτός από την επίσκεψη σας στο χιονοδρομικό, αξίζει να κάνετε μια βόλτα στα ιαματικά λουτρα της περιοχης, μια εκδρομή στο Razlog και στο Dobrinishte και γιατί όχι να αφιερώσετε κάποιες ώρες της μέρας κάνοντας ιππασία και βόλτες με ATV. Φυσικά το on line travel agency, φροντίζει οι πελάτες του να έχουν αποκλειστικά προνόμια και στη νυχτερινή διασκέδαση, γι’ αυτό και τους εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο αλλά και ειδικές τιμές στο καλύτερο club της περιοχής.

Μην το σκέφτεστε λοιπόν, μπείτε τώρα στο www.18-24.gr και κάντε την κράτηση σας. 

src=”https://www.facebook.com/tr?id=342485185902055&ev=PageView&noscript=1″
/>

Πηγή : gazzeta.gr