Το λες και «κακό μάτι» μετά από όλα όσα έχουν πάθει οι 15 50 on stage!

233

Η ροκ μπάντα συνεχίζει με επιτυχία τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις τόσο στο Χάραμα της Πάτρας όπου συνεχίζουν μέχρι τέλος του μήνα όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας!

Ήταν αρχές του καλοκαιριού όταν ο frontman του συγκροτήματος, Μηνάς Τσίγκος κάηκε στο χέρι on stage από το πυροτέχνημα που χρησιμοποιούν σε ένα από τα shows τους. Να σας θυμίσουμε ότι ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και στον κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των 15 50, Ρουσσέτος Δημητρόγλου πριν λίγους μήνες. Μάλιστα, ο τελευταίος πρόσφατα έπαθε στη σκηνή κάκωση μηνίσκου και μερική ρήξη χιαστού. Περιστατικά που έχουν σοκάρει τους θαυμαστές τους, αλλά οι ίδιοι δεν τα παράτησαν στιγμή. Αντιθέτως συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους, κάτι που το κοινό τους εκτιμάει και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουν αναπτύξει αυτή την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά τους.

«Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε live εμφανίσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που συνέβησαν το ένα μετά το άλλο. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις συνεχίσαμε κανονικά το πρόγραμμά μας παρά τους αβάσταχτους πόνους. Δουλειά μας είναι να διασκεδάζουμε τον κόσμο ότι κι αν συμβαίνει. Δεν τα παρατάμε τόσο εύκολα ούτε ακυρώνουμε εμφανίσεις μας όπως συμβαίνει με άλλους τραγουδιστές. Άλλωστε γι’ αυτό είμαστε ροκ» εξηγεί ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου.

Πηγή: onsports.gr