5 λόγοι για να σπουδάσεις στο Aegean College (pics)

369

Έφτασε ο καιρός κάθε απόφοιτος της τρίτης λυκείου να πάρει μια σημαντική απόφαση για την επόμενη μέρα: σε ποια σχολή θα βρεθεί και ποιον δρόμο θα ακολουθήσει ώστε να γίνει ανταγωνιστικός και να βγει στην αγορά εργασίας με τα καλύτερα δυνατά εφόδια.

Εμείς κάναμε μια γρήγορη έρευνα και είδαμε ότι το Aegean College απαντά σε όλες τις απαιτήσεις ενός υποψήφιου φοιτητή.

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για να φοιτήσει κάποιος εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη. 

1. Οι συνεργασίες με κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια 

Πώς το Aegean College είναι στο ίδιο επίπεδο με τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά ιδρύματα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης; Έχουμε την απάντηση.

Μέσα από τις συνεργασίες του με κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια και διεθνείς φορείς πιστοποίησης είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που οδηγούν σε μία σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα είναι αναγνωρισμένα από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και εγκεκριμένα με τη διαδικασία του Validation ή του Franchise από τα εκάστοτε συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, ενώ η φοίτηση πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Μεγάλο παράδειγμα κομβικής συνεργασίας είναι το Coventry University, που έχει διαγράψει μακρά διαδρομή στη βρετανική πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Ιδρύθηκε το 1843 και είναι από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 4% των ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως.

2. Τα υψηλού επιπέδου προγράμματα

Τα πτυχία Bachelor που προσφέρει το Aegean College είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και εκτείνονται από τον τομέα της Υγείας και των Κοινωνικών Επιστημών έως τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Ναυτιλιακά. 

Το καλύτερο; Η Σχολή Υγείας του Aegean College προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα τετραετές προπτυχιακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών Μαιευτικής υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με το βρετανικό Πανεπιστήμιο Coventry University, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του Πανεπιστημιακού Τίτλου BSc (Hons) Midwifery (Applied)/ BSc (Hons) Μαιευτικής.

Πού αλλού θα τα βρεις όλα αυτά;

3. Το αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο και η σύνδεση με την αγορά εργασίας 

Όπως επισημαίνει και ο αντιπρύτανης Τζον Λάθαμ «βασικό μέρος της αποστολής του Πανεπιστημίου είναι η προετοιμασία των φοιτητών για την ένταξη σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική και παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας και ο εφοδιασμός τους με εργαλεία και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να βρουν δουλειά και να σταδιοδρομήσουν στο μέλλον».

Το Aegean College προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, ενώ είναι σημαντικό να έχει κανείς κατά νου ότι τo Coventry University, με το οποίο διατηρεί στενή συνεργασία, ανήκει στην ομάδα των δέκα βρετανικών πανεπιστημίων με τα υψηλότερα ποσοστά απορρόφησης των αποφοίτων τους στην αγορά εργασίας.

4. Το ακαδημαϊκό προσωπικό

Με το ακαδημαϊκό προσωπικό δεν παίζουμε. Και τo Aegean College φαίνεται να το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Για αυτόν τον λόγο, διαθέτει ακαδημαϊκό προσωπικό εξαιρετικά υψηλού επιπέδου με μακρά διδακτική εμπειρία, αλλά και πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Μια ερευνητικά δραστήρια και καινοτόμο ακαδημαϊκή κοινότητα, με αιχμή το Ερευνητικό Κέντρο Aegean Research Centre (ARC), ένα Ερευνητικό Κέντρο που χαίρει διεθνούς αναγνώρισης, προσελκύει ακαδημαϊκούς και επιστήμονες κύρους και ενθαρρύνει τους φοιτητές να συνδεθούν δημιουργικά με τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

5. Οι παροχές και οι εγκαταστάσεις

Οι νέες εγκαταστάσεις του Aegean College είναι αυτό που ψάχνεις σε κάθε Πανεπιστήμιο.

Η άριστα οργανωμένη βιβλιοθήκη με χιλιάδες τίτλους ακαδημαϊκών βιβλίων εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σύγχρονες εκδόσεις βιβλίων, e-books, επιστημονικά περιοδικά και εγχειρίδια. Επίσης, μέσω των συνεργαζόμενων βρετανικών πανεπιστημίων παρέχεται στους σπουδαστές πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες που περιέχουν σε ψηφιακή μορφή χιλιάδες βιβλία, ακαδημαϊκές επιθεωρήσεις (journals),επιστημονικές εργασίες και άρθρα. Στη βιβλιοθήκη υπάρχει και αναγνωστήριο, εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ακόμη, το Aegean College διαθέτει μια υπερσύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων η οποία χρησιμοποιείται για διαλέξεις, σεμινάρια, παραστάσεις, τελετές, απονομές, εκθέσεις κ.ά., εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο Ψυχομετρικής-Νευροψυχολογικής Αξιολόγησης και Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης.

Πώς θα πας στο Aegean College!

Η έδρα του Κολλεγίου είναι στο κέντρο της Αθήνας, στο εμβληματικό κτήριο της οδού Πανεπιστημίου 17.

Λειτουργούν επίσης παραρτήματα στον Πειραιά, ενώ μια νέα δομή στο κέντρο της Λάρισας βρίσκεται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Αθήνα: Πανεπιστημίου 17 | 210-3211228 Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή | 210-4220015 Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410-549360

Email: [email protected] Web: www.aegeancollege.gr

Πηγή : gazzeta.gr