Ομόνοια-ΠΑΟΚ 2-1

367

Άδοξα ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΟΚ και στο φετινό Europa League, από τη στιγμή που τέθηκε και μαθηματικά νοκ άουτ, με την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε μια ακόμα υποτονική εμφάνιση στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, όπου ηττήθηκε δίκαια από την Ομόνοια (2-1).

Στο 9’ η Ομόνοια άνοιξε το σκορ. Έξοχη κάθετη μπαλιά του Ζόρντι Γκόμεζ από τον άξονα, στον Σενέ, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το κοντρόλ και σούταρε δυνατά με το δεξί. Ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά γωνία και στην επαναφορά μόνος ο Κακουλής πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια (1-0).

Στο 39’ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε. Συνεργασία των Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς, που άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα η οποία κατέληξε στον Τζόλη και αυτός μέσα από την περιοχή σούταρε στην αριστερή γωνία, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 84′ ο Λοΐζου έκανε την κίνηση από δεξιά στην περιοχή. Ο Ελ Καντουρί πήγε άτσαλα πάνω του και τον έσπρωξε. Πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γκόμεθ στο κέντρο της εστίας, χαρίζοντας την νίκη στην Ομόνοια (2-1)

Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

Κίτρινες: Σενέ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Γιαννούλης.

Οι συνθέσειςΟΜΟΝΟΙ

Α (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος (59′ Γκόμεθ), Κίκο (χ59′ Λέτσιακς), Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λοΐζου (85′ Ασαντέ), Τζιονής, Γκόμεζ, Κακουλής (λ. τ. 21′ Σεχού) Σενέ (59′ Ντούρις).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίφκοβιτς, Βαγκέ (46′ Γιαννούής), Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Σβαμπ (46′ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Τζόλης, Α. Ζίφκοβιτς, Σβιντέρσκι.

Πηγή: filathlos.gr