Ολυμπιακός Ζαχάρως: Δυσκολίες, απουσίες, και …διλήμματα

272

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως παραμένει καθηλωμένος στα… χαμηλά “σκαλοπάτια” του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στην τελευταία θέση.

Και σίγουρα η κατάσταση δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο…

– Σε ότι αφορά τη συνέχεια, αυτή περιλαμβάνει την 12η αγωνιστική, και προτελευταία του πρώτου γύρου που διεξάγεται την Κυριακή και που θα βρει την ομάδα της Ζαχάρως να αγωνίζεται ξανά εκτός έδρας, στη Ζάκυνθο με τον Α.Π.Σ., σε ένα ακόμα δύσκολο ματς.

Η ομάδα έχει λοιπόν μια συνέχεια πολύ …δύσβατη, θέλοντας πάντως να συνεχίσει να παλεύει σε κάθε ματς μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό! Στη Ζαχάρω άλλωστε από την αρχή γνώριζαν, τις όποιες γενικότερες αδυναμίες λόγω του γεγονότος πως κλήθηκε και δέχτηκε (ως τριταθλητής) με μεγάλη χρονική καθυστέρηση να αγωνιστεί στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Και πως έτσι, οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία θα ήταν λίγες, τόσο με το υπάρχον ρόστερ, όσο και με το ότι από τον όμιλο υποβιβάζονται έξι ομάδες (στις συνολικά δεκατέσσερις)… Αλλά από κει και πέρα, άπαντες είχαν συμφωνήσει, πως η προσπάθεια θα γίνει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, με το …ταμείο να γίνεται στο τέλος.

Ο νέος (εδώ και δυο αγωνιστικές) τεχνικός του συλλόγου Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, έχει να αντιμετωπίσει τα πρόσθετα προβλήματα του μικρού σε αριθμού ρόστερ, που οδηγεί ανάλογα και σε σαφώς περιορισμένες επιλογές για ενδεκάδα.

Από τους τραυματίες του προηγούμενου διαστήματος, επανήλθε ο κεντρικός αμυντικός Τσίτσος (έπαιξε στο αμέσως προηγούμενο ματς στο Ναύπλιο), αλλά παραμένει απών ο μεσοαμυντικός Σκούρτας (αναρρώνοντας από επέμβαση στον ώμο), ενώ πλέον “φορτώνονται” και με κάρτες οι διαθέσιμοι, και τώρα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες ο επιθετικός Ρούμπος κι ο αμυντικός Παπαδόπουλος που δεν υπολογίζονται έτσι για την Κυριακή.

* Ένα γενικότερο θέμα για τη συνέχεια, αποτελεί και ποιός θα είναι ο μετέπειτα σχεδιασμός. Δηλαδή, αν θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (και σε ποιό βαθμό), ή όχι (κι επίσης σε ποιό βαθμό).

Π.χ.: τρεις,τέσσερις και “καλές” μεταγραφές για να διεκδικηθεί η παραμονή – με όποιες πιθανότητες – ή μια “πιο απλή” συμπλήρωση του ρόστερ για να βγει η σεζόν ως το τέλος της, κ.τ.λ. (το δεύτερο σενάριο, έχει και …υποσενάρια, αν επιλεγεί αυτό, κι αν έπειτα επιλεγούν κι αυτά – π.χ. με προσθαφαιρέσεις, κ.τ.λ.).

Θέμα που θα εξεταστεί αναλυτικά από τη διοίκηση προσεχώς, για να παρθεί κι η τελική απόφαση.

Στην τελική απόφαση για το χειρισμό αυτού του θέματος, θεωρείται βέβαιο (και είναι λογικό) πως θα συνεκτιμηθούν: και τα αγωνιστικά – βαθμολογικά δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί με το τέλος του πρώτου γύρου (στις 15 Δεκεμβρίου, με άλλες δυο αγωνιστικές να απομένουν δηλαδή) ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου (στις 5 Ιανουαρίου), καθώς και τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα.

Πηγή: iliaoikonomia

Πηγή: onsports.gr